Hoe Krijg Ik Xsd Exe?

hoe krijg ik xsd exe? – het instrument xml outline definition (xsd. exe) produceert xml -patroon of normale talen runtime -klassen van xdr-, xml- en xsd -records, of van klassen in een runtime -verzameling.

Het xml mapping definition apparatus (xsd. Exe) kan normaal gesproken op de bijbehorende manier worden gevonden:.

C: \ program documents (x86) \ microsoft sdks \ windows \ {versie} \ bin \ netfx {versie} tools \. Xsd. Exe staat u alleen toe om xml -composities te besturen die volgen op de xml -diagramdefinitie (xsd) taal voorgesteld door het internet consortium (w3c).

Zie https://w3. Org voor meer gegevens over de xml mapping definition proposition of de xml -standaard. Door gebruik te maken van de switch/grenzen, kunt u een solitair xml -record aangeven dat verschillende keuzes instelt.

De keuzes die u echt kunt instellen, vertrouwen op hoe u het xsd. Exe -apparaat gebruikt. Beslissingen omvatten het produceren van diagrammen, het maken van codedocumenten of het produceren van coderecords met dataset -hoogtepunten.

U kunt bijvoorbeeld de component instellen op de naam van een uitvoerbaar (. Exe) of type bibliotheek (. Dll) record tijdens het produceren van een blauwdruk, maar niet bij het maken van een codedocument.

De bijbehorende xml vertelt de beste manier om het onderdeel te gebruiken met een vooraf gedefinieerd uitvoerbaar bestand:.

Wat Is Xsd -Tool?

Microsoft biedt een tool met de. Net Framework SDK genaamd XSD, de XML Schema’s/DataTypes ondersteunen hulpprogramma. Met deze tool kunt u schema’s genereren uit broncode, samengestelde assemblages en XML -documenten, evenals het genereren van broncode in verschillende. Netto talen uit schema’s.

Hoe Maak Ik Een Xsd -Bestand In Visual Studio?

Om een ​​XML -schema te maken

 1. Open een XML -bestand in Visual Studio.
 2. Kies in de menubalk XML> Schema maken. Een XML -schemadocument wordt gemaakt en geopend voor elke naamruimte in het XML -bestand. Elk schema wordt geopend als een tijdelijk diverse bestand. De schema’s kunnen worden opgeslagen op schijf, toegevoegd aan uw project of weggegooid.
 3. Hoe Voer Ik Een Xsd -Bestand Uit?

  Om een ​​bestaand XML-schemabestand te openen:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het XML-schemabestand (bestandsuitbreiding *. XSD) dat u wilt openen en selecteer Openen. Het XML -schema -bestand wordt geopend in de XML -schema -editor. Tip: met het Eclipse -framework kunt u resourcebestanden openen met andere editors.
  2. Bekijk of bewerk de gegevens in uw XML -schemabestand.
  3. Welk Programma Opent Xsd?

   Het bestand kan ook openen met Microsoft Visual Studio, XML Notepad, Editix XML -editor, Progress Stylus Studio en XMLSPY. Oxygen XML -editor is een van de weinige XSD -openers die werken op Linux, Mac en Windows. U kunt ook een teksteditor gebruiken, aangezien het slechts een tekstbestand is.

   Hoe Werkt Een Xsd?

   XSD biedt de syntaxis en definieert een manier waarop elementen en attributen kunnen worden weergegeven in een XML -document. Het pleit ook voor dat het gegeven XML -document van een specifiek formaat en een specifiek gegevenstype moet zijn. XSD wordt volledig aanbevolen door W3C Consortium als standaard voor het definiëren van een XML -document.

   Waar Wordt Xsd Voor Gebruikt?

   Een XSD definieert de structuur van een XML -document. Het specificeert de elementen en attributen die kunnen verschijnen in een XML -document en het type gegevens dat deze elementen en attributen kunnen bevatten. Deze informatie wordt gebruikt om te verifiëren dat elk element of kenmerk in een XML -document zich houdt aan de beschrijving ervan.

   Wat Is Het Verschil Tussen Xml En Xsd?

   XSD is gebaseerd en geschreven op XML. XSD definieert elementen en structuren die in het document kunnen verschijnen, terwijl XML dat niet doet. XSD zorgt ervoor dat de gegevens correct worden geïnterpreteerd, terwijl XML dat niet doet. Een XSD -document wordt gevalideerd als XML, maar het tegenovergestelde is misschien niet altijd waar.

   Wat Is Een Xsd -Bestand En Hoe Open Ik Het?

   Een XSD -bestand is een kruissteekpatroon gemaakt door patroonmaker voor Cross Stitch 4. Het bevat tekst en binaire gegevenspatroonmaker gebruikt om een ​​patroon te laden en aan gebruikers te tonen. U kunt XSD -bestanden openen in Patroon Maker Viewer 4, Cross Stitch Saga of Cross Stitch Paradise.

   Wat Is Het Doel Van Xsd -Document?

   Een XSD -bestand is een bestand dat wordt gebruikt om te bepalen welke elementen en attributen in een XML -document kunnen verschijnen. Het definieert ook de relatie tussen de elementen en welke gegevens erin kunnen worden opgeslagen. XSD -bestanden zijn geschreven in de W3C XML -schema -taal.

   Hoe Maak Ik Een Xsd -Bestand?

   Om een ​​XML -schemabestand te maken, voltooit u de volgende stappen.

   1. Klik op Bestand> Nieuw> Anders. Een venster wordt geopend waarin u een wizard kunt selecteren.
   2. XML uitbreiden, selecteer XML -schemabestand, klik op Volgende. De Wizard Create XML Schema opent.
   3. Selecteer een bovenliggende map en voer een bestandsnaam in voor uw XML -schemabestand.
   4. Klik op Voltooien.
   5. Hoe Sla Ik Een Bestand Op Als Xsd?

    Om een ​​schema op te slaan

    1. U kunt het schema opslaan onder een nieuwe naam door te klikken op Opslaan zoals in het menu Bestand.
    2. U kunt het schema opslaan als onderdeel van het opslaan van alles Wijzigde items in het project door te klikken op het opslaan van alles op het menu Bestand.
    3. U wilt mogelijk ook de typeprogramma van het schema wijzigen wanneer u hernoemt.
    4. Hoe Maak Ik Een Schema In Visual Studio?

     Om een ​​XML -schema te maken

     1. Open een XML -bestand in Visual Studio.
     2. Kies in de menubalk XML> Schema maken. Een XML -schemadocument wordt gemaakt en geopend voor elke naamruimte in het XML -bestand. Elk schema wordt geopend als een tijdelijk diverse bestand. De schema’s kunnen worden opgeslagen op schijf, toegevoegd aan uw project of weggegooid.

Leave a Comment

Your email address will not be published.