Hoe Krijg Ik Een Gratis Google Developer Account?

hoe krijg ik een gratis google developer -account? – om android -applicaties op google play te distribueren, moet u een google play designer -account maken. de bijbehorende vorderingen zullen u regisseren bij het maken van uw google designer -account:.

Fase 1. Ga naar research play control center en log in met uw google -account. Bij de kans dat u geen google -account hebt en vervolgens op maken account.

Opmerking: google play biedt twee designeraccounttypen: individuele en associatie of bedrijf. U kunt individueel of associatie kiezen, en u hebt de optie om uw recordtype later te wijzigen, ervan uitgaande dat uw voorwaarden veranderen.

Opmerking: in het geval dat u association account type selecteert, wilt u echt de bijbehorende gegevens geven:. Fase 4.

Wanneer u de nodige gegevens aan uw gekozen accounttype hebt gegeven, kijk dan naar het voorwaardensegment in totale overeenkomst.

Controleer de selectievakjes voor het regelen van de engineercirculatie en controlecentrum en klik vervolgens op record maken en betalen.

Hoe Kan Ik Google Play Developer -Account Gratis Krijgen?

Hoe u uw Google Play Developer-account

 1. instelt, ga naar de Google Play Developer Console en meld je aan voor een account.
 2. Lees en ga akkoord met de Google Play Developer Distribution Agreement.
 3. Vul uw Google Play -ontwikkelaarsprofiel in.
 4. Is Een Google Developer -Account Gratis?

  Google Developer -account kost $ 25 en stelt gebruikers in staat om alleen apps in de Google Play Store te publiceren. Gebruikers hebben het nodig als ze geld verdienen met Android -apps.

  Hoe Maak Ik Een Google Developer -Account Aan?

  1. Als u nog geen Google -account hebt, kunt u hier een nieuw account aanmaken https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount?hl=de&flowname=glifwe bsignin & flowEntry = aanmelding: we raden u aan om te kiezen Een e-mailadres dat toegankelijk is voor verschillende mensen in uw bedrijf.

  Hoeveel Kost Een Google Play Developer -Account?

  Google rekent een eenmalige vergoeding van $ 25 om een ​​ontwikkelaarsaccount te krijgen op Google Play, waarmee u Android-apps kunt publiceren. Gratis apps worden kosteloos gedistribueerd en Google neemt 30% van de inkomsten van betaalde apps voor “vervoerders en factureringsregeling”.

  Kan Ik Gratis Google Play Developer -Account Maken?

  Eerst heeft u een Google -account nodig. Google Account is gratis van kosten: als u er nog geen hebt, is dit het moment om er een in te stellen. U hebt een Gmail -adres nodig, u kunt er hier een maken. Deze e -mail is gekoppeld aan uw Google Developer -account.

  Hoe Krijg Ik Een Gratis Ontwikkelaarsaccount?

  Hoe u zich aanmeldt voor een gratis Apple Developer -account

  1. De essentiële vereiste is om een ​​Apple ID te hebben.
  2. Nadat u uw Apple ID hebt gekregen, bezoekt u Apple Developer Member Center en logt u in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om inschrijving te lezen en vink een vakje aan waarin staat dat u akkoord gaat.
  4. Is Google Play Developer -Account Gratis?

   Google Developer -account kost $ 25 en stelt gebruikers in staat om alleen apps in de Google Play Store te publiceren. Gebruikers hebben het nodig als ze geld verdienen met Android -apps. Google Developer -account is essentieel om een ​​app in Google Play Store te publiceren.

   Kost Een Google Developer -Account Geld?

   Google rekent een eenmalige vergoeding van $ 25 om een ​​ontwikkelaarsaccount te krijgen op Google Play, waarmee u Android-apps kunt publiceren. Gratis apps worden kosteloos gedistribueerd en Google neemt 30% van de inkomsten van betaalde apps voor “vervoerders en factureringsregeling”.

   Hoe Stel Ik Een Google Developer -Account In?

   Je bent klaar met het maken van je native Android -app en bent nu klaar om deze te publiceren in Google Play Store? … Hoe open je een Google Play Developer -account?

   1. Maak een Google -account.
   2. Maak een Google Developer -account in Google Play Console.
   3. Configureer Google Wallet en betaalregistratiekosten.
   4. Stel uw ontwikkelaarsprofiel in.
   5. Hoeveel Kost Een Google Developer -Account?

    Wat is een Google Developer -account? Google Developer -account kost $ 25 en stelt gebruikers in staat om alleen apps in de Google Play Store te publiceren. Gebruikers hebben het nodig als ze geld verdienen met Android -apps. Google Developer -account is essentieel om een ​​app in Google Play Store te publiceren.

    Hoeveel Kost Het Om Een ​​Google Play -Ontwikkelaar Te Zijn?

    Google rekent een eenmalige vergoeding van $ 25 om een ​​ontwikkelaarsaccount te krijgen op Google Play, waarmee u Android-apps kunt publiceren. Gratis apps worden kosteloos gedistribueerd en Google neemt 30% van de inkomsten van betaalde apps voor “vervoerders en factureringsregeling”. U kunt Android -apps ontwikkelen met Windows, Linux of een Mac.

    Wat Is De Enige Keer Kosten Voor Een Ontwikkelaarsaccount Bij Google Play?

    Google Play Store Prijs: Merk op dat: registratiekosten voor Google Play een eenmalige vergoeding van $ 25 zijn. Er zijn geen extra kosten wanneer u in de toekomst een update van uw Android -app wilt begaan. Bovendien kunt u verschillende Android -apps publiceren met behulp van hetzelfde uitgeveraccount.

    Hoeveel Kost Het Om Een ​​Google Play Developer -Account Te Maken?

    Wat is een Google Developer -account? Google Developer -account kost $ 25 en stelt gebruikers in staat om alleen apps in de Google Play Store te publiceren. Gebruikers hebben het nodig als ze geld verdienen met Android -apps. Google Developer -account is essentieel om een ​​app in Google Play Store te publiceren.

    Kun Je Apple Developer -Account Gratis Krijgen?

    Als u uw iOS -apps op uw iPhone of iPad wilt uitvoeren, hebt u een gratis Apple Developer -account nodig. Sinds Xcode 7 kunt u uw Apple ID gebruiken om uw eigen apps uit te voeren en te installeren op iPhone en iPad. U hebt nog steeds een lidmaatschap van het programma voor betaald ontwikkelaar nodig om apps in de App Store te publiceren en om App Store Connect te gebruiken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.