Hoe Krijg Ik 60 Fps Om Eruit Te Zien Als 24Fps In Première?

hoe krijg ik 60 fps om eruit te zien als 24fps in première? – slow movement video kan uitstekend zijn, wanneer ze nauwkeurig worden uitgevoerd. hier onderzoeken we het maken van slow-movement van 60fps video in debuutexpert.

Probeer de video -video niet ten onrechte terug te bellen voor een trage beweging.

Het geeft je opname een ongelijke look, en het is niet goed aanwezig. Alles bij elkaar genomen, om een ​​soepele trage mo te maken, moet je je opname met een hoge randje schieten en daarna je opname afspelen met een lagere omtrek in je video -wijziging van toepassing.

De meeste dslr’s en spiegelloze camera’s kunnen voor elke seconde (fps) 720p of zelfs 1080p schieten aan 60 randen.

In het geval dat je geen camera hebt die tot 60 fps kan fotograferen, kijk je naar onze overzicht van de meest redelijke keuzes.

Met fotograferen met 60 fps kunt u uw opname afspelen op een langere fps (zoals 24 fps), terwijl u nog een gladgemaakte, realistische uitstraling behoudt.

In deze walkthrough zullen we je de beste manier vertellen om een ​​vergelijkbare impact te maken door meer dan 60 fps film te veranderen in 24 fps in debuutmeester.

Dit zijn alleen de vestiging in de vestiging die langzame bewegingen in het debuut zijn, dus als u vertrouwd raakt met de vertaling van de behuizing en de instellingen voor het herstellen van tijd, onderzoek dan de video eronder die in uw verloop van gebeurtenissen in uw verloop van de gebeurtenissen wordt gebruikt om uw opname te versnellen.

Kun Je 60 Fps Vertragen Tot 24 Fps?

Wanneer u een 60P-video vertraagt ​​tot 24p, krijgt u een schone 2,5x vertraging zonder interpolatie van frames. U krijgt altijd de schoonste look bij het vertragen van het frame voor frame zonder interpolatie, dat is het interpreteren van hogere FPS -opnamen als lagere FPS. Dit is de normale manier om slow motion te doen.

Hoe Verander Ik De Framesnelheid In Premiere Pro?

Hoe FPS te wijzigen in Adobe Premiere:

 1. Selecteer de clip (s) die u wilt wijzigen.
 2. Ga in de werkbalk naar clip, selecteer wijzigen en interpreteer vervolgens beelden. Li>
 3. Kies de 2e doos van boven (neem aan deze framesnelheid) en typ de framesnelheid waar u wilt dat uw clip (en) wijzigt.
 4. Druk op OK en je hebt gedaan It!
 5. Kun Je 60 Fps Vertragen?

  Om slow-motion op uw telefoon te fotograferen, zoek eerst de instellingen van de framesnelheid. Selecteer een framesnelheid van 60 fps of hoger. Sommige telefoons geven eenvoudig de optie aan als “SLO-MO” of “slow motion”. Houd er rekening mee dat SLO-MO-clips groter zijn in bestandsgrootte, dus het is beter om ze te beperken tot ongeveer 10 seconden lang.

  Hoeveel Procent Kunt U 60 Fps Vertragen?

  Hier zijn enkele veel voorkomende overgecrankeerde framesnelheden met de respectieve percentages waar ze in moeten worden vertraagd in post (in een 24p -project/tijdlijn): 30 fps = 80% 48fps = 50% 60 fps = 40%

  Hoe Kan Ik Mijn Framesnelheid Vertragen?

  Als algemene regel, hoe meer grafische effecten u inschakelt voor verbeterde visuals, hoe lager uw framesnelheid zal zijn. Voor een algehele tweak, probeer de schuifregelaar van de grafische kwaliteit te verlagen, omdat minder intensieve afbeeldingen het spel helpen beter te worden.

  Hoe Repareer Ik De Framerate In Premiere Pro?

  Om de framesnelheid van een clip op projectniveau te wijzigen, gebruikt u het dialoogvenster Beelden Interpreteren. Om dit te openen, pak je je clip in het projectpaneel en ga je naar clip> wijzigen> beelden interpreteren. Dit toont u de native framesnelheid van het bestand, maar kunt u ook een aangepaste framesnelheid aannemen.

  Kun Je Framesnelheden In Première Mixen?

  Met première kunt u bijvoorbeeld meerdere bestandstypen, framesnelheden en beeldverhoudingen toevoegen in dezelfde volgorde (het zal zelfs vragen of u de instellingen wilt wijzigen om de clip te matchen, maar u wilt “Keep houden Bestaande instellingen ”).

  Hoe Vertraag Ik 60 Fps?

  Als je wilt dat die beweging langzamer verschijnt, heb je meer afbeeldingen nodig om de 24P -tijdlijn te vormen. Als u bijvoorbeeld 60 frames per seconde opneemt, kunt u het met de helft vertragen; 120 frames kunnen worden teruggetrokken tot 25%, enzovoort. Hoe meer frames per seconde je kunt opnemen, hoe gedetailleerder en scherp je slow-motion zal verschijnen.

  Hoeveel Kunt U 60 Fps Vertragen?

  Als u bijvoorbeeld 60 frames per seconde opneemt, kunt u het met de helft vertragen; 120 frames kunnen worden teruggetrokken tot 25%, enzovoort. Hoe meer frames per seconde je kunt opnemen, hoe gedetailleerder en scherp je slow-motion zal verschijnen.

  Kun Je 60 Fps Vertragen Tot 24 Fps?

  Wanneer u een 60P-video vertraagt ​​tot 24p, krijgt u een schone 2,5x vertraging zonder interpolatie van frames. U krijgt altijd de schoonste look bij het vertragen van het frame voor frame zonder interpolatie, dat is het interpreteren van hogere FPS -opnamen als lagere FPS. Dit is de normale manier om slow motion te doen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.