Hoe Kom Ik Van Sfo Naar Santa Cruz?

hoe kom ik van sfo naar santa cruz? – rome2rio maakt gebruik van traktaties om te helpen bij het aanpassen van inhoud en u aangepaste promoties laten zien.

Door door te gaan, erkent u het gebruik van traktaties volgens onze beschermingsstrategie.

Onze transport medeplichtigen hebben een paar unieke benaderingen uitgevoerd om u te beschermen tijdens de coronavirus -pandemie.

Van het beperken van het voertuigvermogen tot het verbeteren van reinigingsconventies en het opnieuw ontwerpen van luchtkanalen, transporttransporters zijn gericht op het behouden van een beschermd klimaat.

Voor subtiliteiten over hoe elke organisatie garandeert dat zijn armada goed blijft voor beweging, klik hier.

Evenzo vereist overheidsregulering dat alle transportreizigers een masker dragen voor de hele lengte van het uitje.

Als het niet te veel problemen is, zorg er dan voor dat u een gezichtsbedekking draagt ​​of u mag niet aan boord gaan van het transport.

Als het niet te veel problemen is, bezoek dan onze coronavirusreisgids voor aanvullende gegevens over alle transporterbenaderingen en de meest recente waarschuwingen voor toerisme die elke amerikaanse staat, canadees grondgebied en het europese land hebben gegeven.

Onze train medeplichtigen hebben een paar verschillende strategieën uitgevoerd om u te bewaken tijdens de coronavirus -pandemie.

Van het beperken van het voertuigvermogen tot het verbeteren van reinigingsconventies en het reviseren van luchtkanalen, treintransporters zijn gericht op het behouden van een beschermd klimaat.

Voor subtiliteiten over hoe elke organisatie garandeert dat zijn armada goed blijft voor beweging, klik hier.

Hoe Kom Ik Zonder Auto Van San Francisco Naar Santa Cruz?

San Francisco naar Santa Cruz met busbussen zijn een veilige en betrouwbare optie om van San Francisco naar Santa Cruz te reizen, omdat bussen vaak routes bieden die moeilijker te bereiken zijn – zelfs per trein! De afstand tussen twee steden is 85 mijl. De duur van uw busreis is ongeveer 4 uur.

Hoe Kom Ik Zonder Auto Naar Santa Cruz?

Santa Cruz, Californië

 1. In Santa Cruz kunt u zonder auto van het Monterey Bay National Marine Sanctuary naar de Redwoods reizen.
 2. Een geweldige manier om toegang te krijgen tot transportopties in Santa Cruz is om www.cruz511.org te bezoeken.
 3. Als u in de lucht of trein komt, is San Jose de beste bestemming. < /li>

  Waar Vlieg Je Naar Santa Cruz?

  De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Mineta-San Jose International Airport, 30 mijl/48 km ten noordoosten van Santa Cruz.

  Waar Moet Ik Stoppen Tussen San Francisco En Monterey?

  De top stopt onderweg van San Francisco naar Monterey (met korte omwegen) zijn Alcatraz Island, Golden Gate Bridge en Monterey Bay Aquarium. Andere populaire stops zijn San Francisco Cable Car Museum, 17 Mile Dr en Santa Cruz Beach Boardwalk.

  Hoe Kom Ik Zonder Auto Van San Jose Naar Santa Cruz?

  De beste manier om van San Jose naar Santa Cruz te komen zonder auto is naar de bus die 59 minuten duurt en $ 2 – $ 7 kost. Hoe lang duurt het om van San Jose naar Santa Cruz te komen? De bus van Diridon Station naar Santa Cruz Metro Center – Lane 2 duurt 59 minuten inclusief transfers en vertrekt per uur.

  Hoe Kom Je In Santa Cruz?

  Hoe je rond Santa Cruz

  1. openbaar vervoer kunt omzeilen. Downtown Santa Cruz en de promenade zijn gemakkelijk beloopbaar en alles is binnen 20 minuten lopen.
  2. Taxi’s. Als u tussen stranden en resorthotels overslaat, kunnen taxi’s een nuttige manier zijn om rond te komen, maar ze zijn niet goedkoop.
  3. auto.
  4. Hoeveel Luchthavens Zijn Er In Santa Cruz California?

   Mineta San Jose International Airport (SJC / KSJC) 43 mijl naar Monterey Regional Airport (Mry / Kmry)

   Is Santa Cruz In De Buurt Van San Francisco?

   Santa Cruz ligt op ongeveer 75 mijl van het San Francisco -gebied en zorgt voor een rit die u overal van een uur en vijftien minuten tot twee uur brengt, afhankelijk van de route die u neemt.

   Kun Je Naar Santa Cruz Island Vliegen?

   Je hebt verschillende opties waarvoor je kiest om mee te reizen naar Santa Cruz Island. Er vliegen 10 luchtvaartmaatschappijen naar GPS: Latam Airlines Group. Goedkope vliegtickets kunnen op verschillende tijdstippen en met unieke termen verkrijgbaar zijn bij verschillende luchtvaartmaatschappijen.

   Hoe Lang Duurt Het Om Van San Francisco Naar Monterey Bay Te Rijden?

   De afstand van Monterey tot San Francisco is ongeveer 120 mijl. Dus je kijkt ook niet naar een heel lange rijtijd. Je moet maar ongeveer twee uur op de weg zijn. Een dergelijke nauwe afstand maakt Monterey de perfecte kuststad voor een dagtocht vanuit San Francisco.

Leave a Comment

Your email address will not be published.