Hoe Installeer Ik Een Honeywell T3 Thermostaat?

hoe installeer ik een honeywell t3 -thermostaat? – opmerking: zie bij de kans dat discretionaire afdekplaat niet nodig is, zie “uwp montaining framework establishment” op de volgende pagina.

Gebruik de discretionaire afdekplaat wanneer u verfgaten van de oude indoor regulator wilt bedekken.

Opmerking: zie “discretionaire coverplaat vestiging” op de vroegere pagina op de afgelopen pagina.

1. Druk op het menu en druk daarna op de knop modus (+) om naar de volgende toegankelijke framework -modus te cyclus worden.

2. Cyclus door de modi totdat de benodigde framework -modus wordt getoond en daarna druk op gedaan.

U2012 em -warmte (th3210u just): voor warmte -sifons met helperwarmte. Indoor regulator bestuurt assistent -intensiteit.

Blower wordt niet gebruikt. U2012 off: warming en het is op weg naar een cool raamwerk. Fan zal in elk geval werken, ervan uitgaande dat fan is ingesteld.

1. Druk op het menu en druk daarna op de knop fan (-) om naar de volgende toegankelijke ventilatormodus te fietsen.

2. Cyclus door de modi totdat de benodigde ventilatormodus wordt getoond, dan drukt op dat moment op gedaan.

Opmerking:. Opmerking: de indoorregelaar voert de installatieprogramma’s in wanneer deze voor het eerst wordt aangedreven tijdens de oprichting.

Om het framework -arrangement vanaf het startscherm opnieuw te verschijnen, ingedrukt op de menu -knop ongeveer 5 seconden.

Opmerking: wanneer u alle kaderregels hebt doorgebrand, drukt u op gereed om op te slaan en naar het startscherm af te sluiten.

Heb Ik Een Trui Nodig Van R Naar Rc?

Als u slechts één draad hebt, ongeacht of deze met RC wordt gelabeld, gaat deze in de R -terminal en is de trui aansluitterminals R en RC op hun plaats. Sommige thermostaten hebben een jumperschakelaar, sommige hebben een metalen nietje, anderen hebben mogelijk een plug en de jumper kan ook gewoon een draad zijn die de twee terminals aansluit.

Welke Kleurdraad Gaat Waar Op Een Thermostaat?

Dit is de meest typische thermostaatbedradingsstijl en is van toepassing op systemen die zowel warmte als airconditioning reguleren. De draden zijn meestal als volgt gerangschikt: rood voor 24-volt heet, wit voor warmte, geel voor koeling, groen voor de ventilator en blauw voor gemeenschappelijk (hoewel de gemeenschappelijke draad een andere kleur kan hebben).

Waar Gaan De Draden Heen Op Een Honeywell -Thermostaat?

Als u slechts één draad hebt, ongeacht of deze met RC wordt gelabeld, gaat deze in de R -terminal en is de trui aansluitterminals R en RC op hun plaats. Sommige thermostaten hebben een jumperschakelaar, sommige hebben een metalen nietje, anderen hebben mogelijk een plug en de jumper kan ook gewoon een draad zijn die de twee terminals aansluit.

Wat Zijn Een S1- En S2 -Draden Op Een Honeywell -Thermostaat?

S, S1, S2: Deze draden lopen direct naar buiten en bieden buitentemperatuurinformatie aan de thermostaat.

Waarom Is Er Een Trui Tussen R En Rc?

In feite is er geen tweede RH -draad, hoewel er een RH -terminal is. De verwarming moet echter nog worden geregeld, dus een draad die bekend staat als een jumper is verbonden tussen de RC en de RH -terminals, zodat het vermogen naar het verwarmingscontroledeel van de thermostaat komt. Deze draad staat ook bekend als de RH -draad.

Kan Rc -Draad In R Gaan?

In een thermostaat is de R -draad verantwoordelijk voor het voeden van het hele HVAC -systeem (via een transformator). Als u zowel een RV (roodverwarming voor het voeden van de verwarming) en een RC (rode cool voor het voeden van de koeling) hebt, kan de R-draad worden aangesloten op RH of RC.

Hoe Verbind Ik Mijn Wifi -Thermostaat Met Mijn Ketel?

Om een ​​slimme thermostaat op uw ketel aan te sluiten, vereist de thermostaat een stroombron (batterij of bedraad), evenals een ontvangbox als er een vereist is. Gebruik het scherm en de knoppen op de thermostaat om door het systeem te navigeren. In sommige gevallen zullen beide apparaten automatisch verbinding maken wanneer ze worden ingeschakeld.

Hoe Maakt Smart Thermostat Verbinding Met Boiler?

De meeste slimme thermostaten bestaan ​​uit drie delen: een hub, een ontvanger en de slimme thermostaat. De hub wordt aangesloten op uw breedbandrouter en de ontvanger wordt vervolgens aangesloten op de ketel. Dit verbindt uw ketel met internet, zodat deze op afstand kan worden bestuurd en het mogelijk maakt om met uw slimme thermostaat te praten.

Kan Een Slimme Thermostaat Werken Met Een Ketel?

Slimme thermostaten kunnen worden gebruikt met bijna elke moderne ketel. Sommige oudere of beschadigde ketels zullen echter geen verbinding maken met een slimme thermostaat. Voordat u een slimme thermostaat koopt, moet u de compatibiliteit controleren om ervoor te zorgen dat deze met uw verwarmingssysteem werkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.