Hoe Importeer Ik Illustratorbestanden In Flash?

hoe importeer ik illustratorbestanden in flash? – verandert de computergebaseerde intelligentie -recordlagen volledig over in individuele brandlagen, keyframes of een solitaire glimmerlaag.

U kunt de aifile ook importeren als een solitaire bitmap -afbeelding, in welk geval streepniveaus (rasterizeert) het record.

Geeft een superieure herbestellingswerkproces onder kunstenaar en glimmer. Een opnieuw bestelde uitwisselingsbox -instellingen om toe te passen op gesimuleerde inlichtingendocumenten die op het glimmer -podium worden geplakt.

Bepaalde visuele eigenschappen kunnen ofwel niet precies worden geïmporteerd, of, nadat ze zijn geïmporteerd, hun vermogen verliezen om in het glimmer -schrijfklimaat te worden gewijzigd.

De door de mens gemaakte inlichtingenverzending geeft u een paar keuzes om vakmanschap te importeren en te plaatsen om het beste bij te houden met zijn visuele uiterlijk en bewerkbaarheid.

Desalniettemin kunnen bepaalde visuele kwaliteiten niet worden bewaard. Gebruik de bijbehorende regels om te werken aan de aanwezigheid van door de mens gemaakte inlichtingendocumenten die in streak zijn gebracht:.

Streak handhaaft alleen de rgb -variëteitruimte, en niet de cmyk -variëteitruimte, die normaal is bij het drukken.

Streak canvert cmyk -foto’s naar rgb, of het is dat, zoals het kan, kleuren beter worden opgeslagen, ervan uitgaande dat je de variëteiten omzet naar rgb in kunstenaar.

Om de druppelschaduw te redden, wordt de insloeg, externe sprankeling en gaussiaanse waas -kunstmatige intelligentie als bewerkbare glinsterende kanalen, de items waarop ze worden aangebracht als een blazefilmsnit.

Ervan uitgaande dat u probeert een item te importeren met de seattributes als een andere optie dan een filmsnede, toont streak een melding van de contrariteit en beveelt het aan te bevelen dat het artikel als een filmsnede wordt aangemerkt.

Hoe Importeer Ik Illustraties In Geanimeerd?

Voer een van de volgende zaken uit:

 1. Om een ​​bestand rechtstreeks in het huidige animate document te importeren, selecteert u bestand> import> Importeren naar fase.
 2. Om een ​​bestand in de bibliotheek te importeren voor het huidige animaat Document, selecteer Bestand> Importeren> Importeren in de bibliotheek. (Om een ​​bibliotheekitem in een document te gebruiken, sleep je het naar het podium.)
 3. Kun Je Animeren Met Adobe Illustrator?

  U kunt Adobe -nawerkingen gebruiken of gewoon met Photoshop en Illustrator werken om uw kunstwerken te animeren.

  Hoe Exporteer Ik Een Animatie?

  Om een ​​animatie te exporteren, volgt u deze stappen:

  1. op het tabblad Animatie, op de exportgroep, klikt u op Movie Exporteren.
  2. Kies een vooraf ingestelde optie uit de Media Export Presets Group door op de miniatuur te klikken.
  3. Stel de locatie en bestandsnaam in voor uw mediaproduct.
  4. Vouw optioneel uit Bestand uit Instellingen exporteren om het uitvoerformaat te bekijken.
  5. Kan Ik Een Geanimeerde Gif Exporteren Vanuit Illustrator?

   Kies Bestand> Exporteren> Afbeelding of bestand exporteren> Exporteren> Exporteren geanimeerde GIF. Klik op een tabblad bovenaan het exportafbeelding of exporteer geanimeerde GIF -dialoogvenster om een ​​weergavetoptie te selecteren: geoptimaliseerd of 2 -up. (Optioneel) Selecteer de plakjes die u wilt optimaliseren en het bestandsformaat dat u wilt gebruiken.

   Hoe Exporteer Ik Een Geanimeerde Animatie In Adobe?

   Exporteren geanimeerde gif

   1. Ga naar bestand> Exporteren> Exporteren geanimeerde GIF. Er verschijnt een dialoogvenster.
   2. Kies uw gewenste opties in het dialoogvenster en klik op Gereed om uw animatie te exporteren als geanimeerd GIF -bestand. U kunt ook het statische GIF -afbeeldingsbestand exporteren door bestand te kiezen> Exporteren> Afbeelding exporteren.
   3. >

    Welke Bestanden Kan Ik Exporteren Vanuit Illustrator?

    Illustrator gebruikt de opdracht opslaan als opdracht om AI (Illustrator), EPS-, PDF- en SVG -bestanden te maken. De exportopdracht biedt 15 extra bestandsindelingen, waaronder AI en EPS, compatibel met eerdere versies van Illustrator.

    Hoe Breng Ik Illustratorbestanden Over Van De Ene Computer Naar De Andere?

    Kies Bestand> Pakket om het document Illustrator (AI), gebruikte lettertypen en eventuele gekoppelde afbeeldingen te kopiëren. Kies in het dialoogvenster Pakket een locatie voor de map -illustrator om de verpakte inhoud te kopiëren. Wijzig indien nodig de naam van de map. Klik op Pakket en klik vervolgens op OK.

    Hoe Exporteer Ik Een Animatiebestand?

    Open het Animate -document om te exporteren of selecteer het frame of de afbeelding om in het huidige document te exporteren. Selecteer Bestand> Exporteren> Movie of bestand exporteren> Exporteren> Afbeelding exporteren. Voer een naam in voor het uitvoerbestand. Selecteer het bestandsformaat en klik op Opslaan.

    Wat Is Een Bestandsindeling Voor Het Exporteren Van Een Animatie?

    De hele geanimeerde scene wordt geëxporteerd met behulp van die van de volgende bestandsindelingen: Audio/Video Interlaced (. AVI) Targa (. TGA)

    Hoe Exporteer Ik Een Mov -Animatie?

    Zie Animation Basics.

    1. Maak een bestaande Fla.
    2. Ga naar Bestand> Export> Exporteren voor meer informatie. Video -dialoogvenster exporteren.
    3. In het dialoogvenster Video Exporteren veronderstellen de renderbreedte en renderhoogte breedte en hoogtewaarden ingesteld voor podiummaat.
    4. Stel in het dialoogvenster Exportvideo de gewenste opties in:
    5. Klik op Exporteren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.