Hoe Groot Moet Een Houtgestookte Pizza Oven Zijn?

hoe groot moet een houtgestookte pizza -oven zijn? – wood-beëindigde kachel is positief op het hoogste punt van de stapel met het oog op verschillende redenen.

Het kan op een uitzonderlijk hoge temperatuur komen, de warmte billijk verspreidt en de aanmaak geeft pizza die extra kick die je bezoekers wegblaast.

Toch stelt het met name de houtconsumerende vleeskuikens je in staat om de echte napolitaanse pizza te koken, met al het vakmanschap en cultuur die het gewoonlijk vergezelt.

De conventionele pizzabroiler met hout wordt voornamelijk gemaakt van blokken en beton opgenomen in de thuiskeuken of in uw buitenverblijvende ruimte, maar op dit moment zijn er veel soorten pizza-kachels waarvan de tentoonstellingen in de buurt komen van die van enorme zakelijke vleeskuikens.

In dit artikel zullen we nul op de belangrijkste hoogtepunten binnenkomen dat een pizzabroiler met hout wordt beëindigd, moet het voor elkaar krijgen.

Er is een ongelooflijke vervulling in het werken aan een in de houten beëindigde fornuis, of het nu gaat om het kiezen van de juiste aanmaak, het reinigen van het na het gebruik ervan of het toezicht houden op de temperatuur met het doel dat uw pizza onberispelijk kookt.

Vuur heeft ook een bemoedigende implicatie, omdat het de menselijke soort in het algemeen heeft geïnteresseerd en de controle ervan een kwantumsprong was in de ontwikkeling van de mens.

Het grote aantal gerechten dat je kunt bereiden in een met hout uitgesloten kachel is in elk geval praktisch grenzeloos, het is precies het ding om napolitaanse pizza te koken in minder dan 90 seconden bij 450u00b0c (800u00b0f) met briljante basis en een beetje scorching bovenop.

Wat Is De Beste Maat Voor Een Pizza -Oven?

De ideale pizza-ovenmaat voor uw restaurant Als u een middelgrote keuken hebt, kunt u beginnen met 1 of 2 bakoppervlakken van 70 × 33 of zelfs een 3e toevoegen als uw keuken erg druk is. Voor een grote pizzeria is een bakoppervlak van 93 × 33 de beste keuze.

Hoe Lang Moet Een Pizza -Ovenschoorsteen Zijn?

De ovens zijn ontworpen met behulp van een eeuwenoude traditie, de schoorsteenuitgang moet tussen 60% en 70% van de ovendakhoogte zijn. Hierdoor kan de oven de optimale hoeveelheid warmte binnenhouden terwijl het nog steeds voldoende lucht in staat is om het vuur te tekenen.

Wat Is De Beste Vorm Voor Een Houtgestookte Oven?

De bakstenen pizza -oven van hout is met verschillende vormen en voordelen, maar normaal gesproken is de ideale vorm van de pizza -oven rond of enigszins ovaal van vorm, met een lage of de Napolitaanse iglo -koepel.

Hoe Kies Ik Een Pizza -Oven?

Er zijn een paar belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het beantwoorden van deze vraag. Ten eerste is de kwaliteit van de isolatie belangrijk – u wilt een oven die warmte goed behoudt zodat uw pizza’s gelijkmatig koken. Ten tweede is de grootte van de oven belangrijk – je hebt er een nodig die al je pizza’s tegelijk kan herbergen.

Is De Vorm Van Pizza -Oven Belangrijk?

1. Vorm en afmetingen. Normaal gesproken is de vorm van de pizza-oven half-sferisch om de circulatie van lucht erin echt te beïnvloeden. De koepelvorm vormt een klein zakje waar hete lucht wordt gegenereerd door het vuur circuleert boven de pizza en de warmte wordt overgebracht door straling.

Heeft Een Pizza -Oven Een Schoorsteen Nodig?

Zonder een schoorsteen om dit ontwerp -effect te produceren in een houtgestookte oven, vindt de rook een andere uitlaat, wat de deur/opening van de oven is. Dit betekent dat vlammen gevaarlijk naar buiten flitsen en rook in het gezicht van de chef wordt verdreven.

Welke Diameter Moet Een Pizza -Ovenschoorsteen Zijn?

Het moet minimaal 13 ″ – 33 cm intern zijn (13 inch en dieper. 15 ″ – 38 cm ideaal in binnen ovens). “Dieper”, wat de lengte is tussen de binnenkant van de voorkant van de voorkant en het ingangspunt van de oven. Omdat de hete lucht onder niet te scherpe straal verlaat, moet de rookkanalen gewoon zo diep zijn.

Hoe Groot Moet De Koepel Van Een Pizza -Oven Zijn?

We raden een 36 ″ of 42 ″ (interne diameter) ronde oven aan, met behulp van een hoog (Toscaans) of lage (Napolitaans) kluisontwerp.

Hoe Ventileer Je Een Houtgestookte Pizza -Oven?

De twee juiste ontluchtingsmethoden zijn het “traditionele ontwerp”, waarbij de ventilatie zich voor en hoger bevindt, de ovenopening en de schoorsteen (of ventilatiepijp) verticaal omhoog van de ventilatieopening; En er is het “middenopeningsontwerp”, waarbij de opening (of kap) opening zich direct boven de ovenopening bevindt, en …

Welke Vorm Moet Een Pizza -Oven Zijn?

Normaal gesproken is de vorm van de pizza-oven half-sferisch om de circulatie van lucht erin echt te beïnvloeden. De koepelvorm vormt een klein zakje waar hete lucht wordt gegenereerd door het vuur circuleert boven de pizza en de warmte wordt overgebracht door straling.

Moet Een Houtgestookte Pizza -Oven Rond Zijn?

Kunnen pizza -ovens vierkant zijn? Pizza -ovens kunnen vierkant of rechthoekig zijn, met een gebogen dak, maar het komt minder vaak voor. Een koepelvormige pizza -oven heeft een betere warmte -efficiëntie van gelijkmatig gereflecteerde warmte en een betere hete luchtstroom. Dit geeft een heter oven met minder coole vlekken.

Hoe Groot Moet Een Houten Pizza -Oven Zijn?

De standaardafmetingen van een houtverbrandende oven zijn 1,5 m interne diameter (60 ”), maar er zijn veel andere maten beschikbaar, afhankelijk van hoeveel pizza’s er tegelijkertijd wilt koken.

Hoeveel Moet Een Pizza -Oven Zijn?

De geschatte kosten van een pizza-oven op basis van de verschillende methoden: een draagbare oven kopen: $ 300- $ 1000. Een premade oven kopen: $ 1000-9000+ uw eigen klei of cementoven bouwen: $ 275-350.

Hoe Breed Is Het Openen Van Pizza -Oven?

Een opening van 22 ″ brede oven is in perfecte verhouding met het volume van de ovenkamer. Het is breed genoeg om gemakkelijk pizza’s en een reeks bakschotels toe te voegen en te verwijderen – terwijl het optimale warmte behoudt. Een extra brede, extra lange ovenopening ziet er misschien opwindend uit, maar het is een serieus probleem voor pizzabakken met hoge doorvoer.

Moet Een Pizza -Oven Rond Zijn?

Pizza -ovens kunnen vierkant of rechthoekig zijn, met een gebogen dak, maar het komt minder vaak voor. Een koepelvormige pizza -oven heeft een betere warmte -efficiëntie van gelijkmatig gereflecteerde warmte en een betere hete luchtstroom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.