Hoe Gebruik Je Uv Sterilisator Handdoek Warmer?

hoe gebruik je uv -sterilisator handdoek warmer? – warme handdoeken zijn tegenwoordig in vaste interesse. of u nu in een salon, rec -centrum, tattoo -huis, gezichtsfaciliteit of een nagelstal werkt, warme handdoeken zijn iets dat de klant zowel zalig als schoon houdt.

Vroeger was het een strijd om individuen met een gestage snelheid hete handdoeken te geven. Tegenwoordig is het in elk geval hete handdoeken aan klanten in principe zo eenvoudig als alles, met het uv sanitizer towel hotter bureau met rek.

Het uv -ontsmettingsdoek hotter bureau met rek is een gadget die handdoeken opwarmt, maar ook ze desinfecteert.

Alle handdoeken worden gereinigd met de onderliggende uv -ontsmettingsmiddel van de machines. Na het schoongemaakt worden de handdoeken vervolgens opgewarmd tot een aangename 176f.

Deze temperatuur doodt ook met succes normale organismen, voor tweevoudige reinigende effecten. Hete handdoeken gemaakt door deze gadget kunnen worden gebruikt in een breed scala aan funderingen, van alles, van cafu00e9’s tot faciliteiten, tot tattoo -salons, tot nagelsalons, om focus te wrijven en zelfs tot rec -centra.

Het item is ce goedgekeurd om klanten van beschermde en krachtige saneringprocedures te garanderen.

Zet Je Water In Een Handdoekwarmer?

Hydronische handdoekwarmers gebruiken water om het rek te verwarmen. Als gevolg hiervan moeten ze worden aangesloten op het sanitair van het warmwater.

Kun Je Natte Handdoeken In Een Handdoekwarmer Doen?

Het korte antwoord. Het korte antwoord op deze vraag is ja. U moet vochtige/natte of voorverdeeld handdoeken in uw handdoekwarmer gebruiken.

Hoe Lang Moet Handdoek Warmer Zijn?

Over het algemeen zullen onze handdoekwarmers beginnen te verwarmen zodra ze zijn ingeschakeld, en warmte kan in 10 minuten worden gevoeld. Ze duren meestal tussen de 20-40 minuten om maximale warmte te bereiken, afhankelijk van de luchttemperatuur in de kamer en de grootte van de handdoekwarmer.

Kan Ik Natte Handdoeken In Een Handdoekwarmer Doen?

Het korte antwoord. Het korte antwoord op deze vraag is ja. U moet vochtige/natte of voorverdeeld handdoeken in uw handdoekwarmer gebruiken.

Vul Je Een Elektrische Handdoekrail Met Water?

Als u een droogtype elektrische handdoekrail met ingebouwd element hebt gekocht, heeft u geen element of blanco-plug nodig en hoeft u de radiator niet met water te vullen.

Welke Vloeistof Stop Je In Een Elektrische Handdoekrail?

Als u een radiator wilt vullen voor elektrisch gebruik, heeft u een speciale oplossing van 85% gedeïoniseerd water en 15% ethyleenglycol (CAR-antivries) nodig. Deze oplossing moet in uw elektrische handdoekrail worden gegoten voordat u deze inschakelt, omdat het deze oplossing is die heet wordt en ervoor zorgt dat uw rail warmte aflegt.

Kan Een Handdoekverwarmer Vlam Vatten?

Als het elektrische verwarmde handdoekrek bijvoorbeeld een element van 100 watt heeft, kan het alleen de equivalente warmte van 100 watt uitzetten. Het kan niet zomaar 200 watt warmte produceren! Dus nee, je handdoeken kunnen absoluut niet in brand worden gezet.

Hoe Opwarm Je Natte Handdoeken?

Nuke Een vochtige handdoek een snellere en meer zekerer manier om je handdoek op te warmen is om hem gewoon in de magnetron te vernietigen. Ren je handdoek onder de keukenkraan en wring hem vervolgens uit zodat het gewoon een beetje vochtig is. Gooi het in een Pyrex -gerecht of op een bord en magnetron gedurende 30 seconden. Presto.

Kan Ik Altijd Een Handdoekwarmer Achterlaten?

Verwarmde handdoekrails zijn ontworpen om altijd aan te blijven en er zijn geen veiligheidsproblemen om te overwegen als u besluit dat u ze wilt laten draaien. Een standaard verwarmde handdoekrail gaat meestal op en uit in overeenstemming met het belangrijkste centrale verwarmingssysteem.

Kun Je Een Hete Handdoekkastje ‘S Nachts Achterlaten?

Ik zou het niet aanraden om het aan te laten. Handdoeken drogen ‘s nachts uit, ik heb dit meegemaakt toen ik het per ongeluk achterliet toen ik bij spa’s werkte. Dan kun je vuur riskeren als ze te opgedroogd raken. Bovendien zult u de levensduur van de eenheid verkorten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.