Hoe Gebruik Je Pom Gear Smart Pods?

hoe gebruik je pom gear smart pods? – de pom -spullen slimme gevallen zijn echt fascinerende oordopjes die ik moet onderzoeken. ze zijn bedoeld voor de dynamische hondeneigenaar en helpen u bij het veilig communiceren met uw kleine man terwijl u uw handen vrij houdt!.

De briljante eenheden zijn echt scherpzinniger dan andere oordopjes die ik eerder heb geprobeerd! deze speciale component is een resultaat van deze kleine doggie -knop op een van de knoppen.

De gezonde aard van deze oordopjes was schokkend groot. Als je de wens hebt om de melodie te veranderen, tikt je op de knop met de knop.

U kunt ook op de knop gedrukt op de knop en 3 seconden om siri of google -partner aan te zetten (ervan uitgaande dat dit uw gekozen stemmedewerker is) om te antwoorden en u te helpen bij het doen van alles wat u echt wilt.

Hoe Schakel Je Pom -Tandwielwireless Oordopjes Aan?

Door op de aan / uit -knop te drukken, kunt u uw poly -hoofdtelefoons inschakelen. Headsets lijken aan te zijn wanneer een blauw licht wordt weergegeven. Het blauwe licht wordt uitgeschakeld nadat u de knoppen Power and Volume Down tegelijkertijd ingedrukt houdt. De reset duurt 60 seconden om te voltooien.

Hoe Werken Slimme Pods?

Tijdens telefoongesprekken werken oordopjes als zowel de microfoon als de luidspreker. De Smart Pods Pro kan in hun opslagcase opladen. Om dit te doen, plaats het pods in de laadkast en de pods beginnen op te laden. Na het opladen van de knoppen een paar keer, moet de draagtas worden opgeladen.

Hoe Verbind Je Pom -Oordopjes?

Combineer Smart Pods Pro met uw mobiele telefoon

 1. Navigeer naar Bluetooth ° -instellingen op uw mobiele telefoon.
 2. Zet Bluetooth ° aan en selecteer “Pom Gear Smart Pods Pro” uit de lijst met beschikbare apparaten . In combinatie zullen de LED -lichten (2) op de Smart Pods Pro langzaam blauw knipperen.
 3. Hoe Laad Je Pom Oordopjes Op?

  Hoe laad ik mijn POM -uitrustingsapparaat op? Laad uw apparaat alleen op met de meegeleverde laadkabel. Sluit deze kabel aan op een wand uit stops of computer en het andere uiteinde in ons POM -tandwielapparaat. Monitor opladen om te voorkomen dat elk item te veel wordt opgeladen.

  Hoe Lang Duurt Het Om Pom Op Te Laden?

  POM duurt ongeveer 1 uur om volledig op te laden.

  Hoe Verbind Ik Mijn Slimme Pods Met Mijn Telefoon?

  Zorg ervoor dat Bluetooth op uw Android -apparaat is ingeschakeld en naar Instellingen> Verbonden apparaten> Bluetooth. Voor AirPods en AirPods Pro, open de case, houd deze in de buurt van het Android-apparaat, druk op de witte knop aan de achterkant totdat u een pop-up op de lijst op het scherm krijgt van verbonden apparaten en tik vervolgens op Paar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.