Hoe Gebruik Je Een Contigo Waterfles?

hoe gebruik je een contigo -waterfles? – had je enig idee dat het zo lang als 500 jaar kan vereisen om plastic waterkannen te verslechteren na het lossen op een stortplaats? overweeg in plaats van deze verouderbare plastic kannen te kopen, het klimaat te helpen door herbruikbare waterflessen te gebruiken.

Terwijl je op zoek bent naar een model dat het beste bij je manier van leven past, onthoud de bijbehorende elementen:. Inspecteer het materiaal dat wordt gebruikt om de container te maken.

Er worden een paar modellen gemaakt met behulp van 18/8 gehard staal van voedsel, wat niet alleen stevig is, maar bovendien tegen roest en vlekken is.

Verschillende modellen zijn gebouwd uit een sans bpa en niet-schadelijke tritan co-polyester plastic. U moet geen plastic waterfles gebruiken die gifstoffen bevat, omdat ze in het water kunnen morsen dat u drinkt.

Kijk daarna echt naar de bescherming van de container. Een tweevoudig ommuurd en vacuümbeschermd model bespaart je dranken al heel lang koud, maar het kan ook hete dranken houden, vergelijkbaar met espresso en thee, vrij lange tijd warm.

Hoe Drink Je Uit Een Contigo -Waterfles?

Druk op de knop Autoseale om te drinken en los na elke slok af. Met autoseale technologie is deze herbruikbare, BPA-vrije waterfles lek- en morsenbestendig.

Hoe Drink Je Van Contigo Autoseal?

Zoals de naam al doet vermoeden, is de hoofdtekening van deze mok de autoseale technologie. Druk gewoon op de auto -knop aan de zijkant van de mok om een ​​slokje te nemen en laat het los als je klaar bent; Het zal het mondstuk automatisch sluiten.

Hoe Open Je Een Snap Seal Contigo?

Vaatwasser-veilige deksel Deze contigo-reismok beschikt ook over een gemakkelijk te reinigen deksel. Klik eenvoudig het tabblad Snapseal open om gemakkelijke toegang tot de dekselonderdelen mogelijk te maken. Het deksel is de boven-rack vaatwasser veilig en heeft geen losse onderdelen waardoor het gemakkelijk te reinigen is.

Wat Is Het Verschil Tussen Contigo Autoseal En Snapseal?

A. Contigo’s Snapseal Travel Mokken SEAL en open met een handig snapdeksel. Deze werken door de ene kant van het deksel los te maken en het gat aan de andere kant van het deksel te openen. Autoseale reismokken functioneren door op een knop op het deksel te drukken tijdens het drinken van de beker.

Lekt Contigo?

De Contigo Autoseal West Loop is de beste keuze van Business Insider voor de beste reismok die u kunt kopen, en met goede reden. Het controleert zowat elke must-have. Het houdt urenlang warm – of koud -. Het lekt niet of morst niet, zelfs niet als ze onzorgvuldig in een tas worden gegooid.

Hoe Gebruik Je Contigo?

Het Spaanse woord contigo vertaalt zich als ‘met u’ en we moeten het altijd als één woord spellen. Onthoud ook dat Contigo is voor wanneer u iemand aanspreekt met de informele Tú (u, enkelvoud). Gebruik voor informele gelegenheden.

Hoe Zet Je Een Contigo -Rietje Aan?

De bovenkant van de strooksleutel in de onderkant van het deksel om een ​​slanke pasvorm vast te houden. Lijn het rietje op met het deksel en knijp het rietje helemaal naar beneden om op zijn plaats te komen.

Hoe Lang Kun Je Een Contigo -Waterfles Gebruiken?

Blijft koud aangedreven door thermalock vacuümisolatie, de auto -roestvrije roestvrijstalen waterfles houdt drankjes tot 28 uur koud.

Leave a Comment

Your email address will not be published.