Hoe Gebruik Je Dura Snap Bekleding Knoppen?

hoe gebruik je dura snap bekleding knoppen? – terwijl het vasthakken van de bekledde boards plaatsvinden, kan het verbergen van het hoofd van de schroef lastig zijn.

Deze onderneming kan eenvoudig worden gemaakt met de hulp van de dura snap -bekledingsknopstructuren en een standaard snap -latch -stud en #6 schroef.

De dura snap bekleding knopstructuren hebben een nylon snapring waarmee ze kunnen worden gebroken op een snapgrendelbod.

Wanneer uw bord wordt geïntroduceerd, kunt u gewoon een dura snap -knop op de snap -latch -stud maken, waardoor de kop van de schroef wordt verborgen met een met textuur bedekte knop die overeenkomt met uw gestoffeerde bord.

U kunt uw eigen dura -snapknop maken met elke textuur van uw beslissing (meestal een vergelijkbare textuur als het gestoffeerde bord of het hoofdevenement).

Dit maakt een schoongemaakte, uniforme grondig onderzoeken met gestoffeerde planken, zijborden of hoofdevenementenborden.

Om de dura-snapknop te maken, drukt de w-1-hand en een cover schop de emmer/openingssjaper #30 is vereist (toegankelijk in standaard textuur #121392 of een gewichtige textuur #121602 pass op sets).

Hoe Gebruik Je Bekledingsknoppen?

Duw de greep helemaal in het schuim totdat je het hout of kartonnen rug voelt. Blijf duwen totdat de tanden zich openspreiden. Dit houdt de knop op zijn plaats terwijl de stof een tufting -effect maakt. Het is niet nodig om een ​​bekledingsnaald of tuftendraad te gebruiken.

Wat Zijn De Manieren Om Knoppen Aan Te Sluiten?

Gebruik een vingertop om de knop op zijn plaats te houden. Draai de naald om de gang en duw hem terug door het gat tegenover degene van wie je kwam. Duw het helemaal door en trek de draad strak. Je moet overblijven met een enkele kleine lijn draad over de knop en de twee gaten verbindt.

Hoe Bevestig Je Een Knop Zonder Naaien?

U kunt een knop opnieuw bevestigen zonder te naaien door te gebruiken:

 1. Een twist tie,
 2. Een paperclip,
 3. Een tic knopbevestiging,
 4. of wissen tape.
 5. Hoe Naai Je Een Knop Met Enkele Gaten?

  Volg deze stappen:

  1. Verdubbel je draad en leg een knoop aan de uiteinden.
  2. Plaats uw knop in lijn met het knopgat.
  3. Duw uw naald en draai door de onderkant van de stof totdat deze stopt bij de knoop.
  4. Pass de naald door het ene knoopsgat en vervolgens het andere.
  5. Hoe Voeg Je Knopafdekkingen Toe?

   Om te gebruiken, open je de basis eenvoudig en schuif het deksel onder en rond de knop. Sluit op zijn plaats en je hebt een paar imitatieholingen die je gewone shirt van elke dag naar wow hanteren. Het enige moeilijke deel is om te beslissen welk paar knopafdekkingen te dragen?

   Wat Moet Worden Gebruikt Om Knoppen Aan Een Kledingstuk Te Bevestigen?

   $ Gebruik topaanval, knoopsgatschroef of tapijtdraad om knoppen te naaien, vooral op zwaardere stoffen. $ Als de gaten in platte knoppen groot genoeg zijn, bind dan de knop aan het kledingstuk met smal lint of koord. Dit wordt aanbevolen als u knoppen gebruikt die moeten worden verwijderd voordat u het reinigen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.