Hoe Gebruik Je Cheats Op Sims 3 Mac?

hoe gebruik je cheats op sims 3 mac? – op deze manier, hoe zit het met we rechtstreeks – hier zijn enkele top de sims 3 cheats voor pc, macintosh, ps3 en xbox.

Zorg er gewoon voor dat u onze assistent eerst voorzichtig leest, zodat u niets verprutst met uw #1 sims.

Prioriteiten recht, om empower te ondermijnen de sims 3, je moet de cheatconsole verhogen met behulp van de onderliggende richtlijnen:.

Een container verschijnt dan op het hoogste punt van uw scherm waar u uw codes typt. Een van de belangrijkste bypasses in de sims 3 is testingcheatsabled geldig, dat een universum van nieuwe keuzes in staat stelt die beschikbaar zijn door shift-click op sims, dingen te gebruiken, en de hemel is de limiet van daaruit.

Klik op playstation om op playstation te verplaatsen, druk op x+o, of voor xbox gebruik a+b tegelijkertijd.

We hebben een deel van de keuzes eronder geassembleerd:. Schakel op de roeping van een sim en kies een van de bijbehorende keuzes:.

Kaching! nee, echt, kaching. Voer een van de onder de sims 3 cash cheats in voor enkele extra simoleons of gratis accommodatie.

Om bij het sims 3 -ordercontrolecentrum te gaan, drukt u press control + shift + c. U moet een container zien verschijnen in de linkerboven linksboven in het scherm – dat is waar u de cheats typt en op dat moment op enter drukt.

In het geval dat u windows vista gebruikt en om onbekende redenen zal het controlecentrum niet opkomen, drukt u op controle, windows en de shift -knop naast ‘c’.

Wanneer u klaar bent met vals spelen, drukt u op de ontsnappingstoets om het controlecentrum te sluiten.

Hoe Schakel Je Cheats Op Sims Mac In?

Hoe cheats in sims 4 op mac

  1. in te schakelen, drukt in het spel op “Command + shift + c” op uw toetsenbord om het vals invoervak ​​te openen.
  2. Typ “Testingcheats On” , druk vervolgens op “Enter” op uw toetsenbord om cheats in te schakelen.
  3. Open het valsinvoervak ​​opnieuw om een ​​cheatcode in te voeren.
  4. Hoe Activeer Je Cheats Op Sims 3?

    Hoe te bedriegen. Om toegang te krijgen tot de SIMS 3 -opdrachtconsole, drukt u op Besturing + Shift + C. U moet een vak linksboven in het scherm zien verschijnen – dat is waar u de cheats typt en vervolgens op Enter drukt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.