Hoe Gebruik Je Avouch In Een Zin?

hoe gebruik je avouch in een zin? – als ik bij de getuigenisbox bleef, heb ik gezegd dat ik kon bevestigen voor de authentieke status van jennifer.

Ervan uitgaande dat niemand zal bevestigen dat elke cent is vertegenwoordigd, verklaar ik dat we in elk geval de organisatie moeten beschouwen.

Als waarnemer van de moord eiste bernice dat ze kon beweren voor alles wat ze had gezien. Ondanks het feit dat ik geloof dat curtis een eerlijke verkoopvertegenwoordiger van het voertuig is, kan ik niet beweren dat hij nooit zou kunnen overdrijven om een ​​deal te sluiten.

Ik heb jarenlang meegemaakt op religie, kan ik beweren dat hij een man is met een uitgebreide buitenaardse status.

Een opmerking van mijn pcp die toegaf dat mijn kwaal zonder twijfel me uitsluit van het trainingscentrumklasse.

Assert zinsmodel ze verzocht dat tim haar voor het optreden suggereert, omdat hij kon toegeven voor haar fantastische persoon.

Ik kan bevestigen dat hij een fatsoenlijke vioolspeler is, omdat ik hem al heel lang heb zien oefenen. Hij zou kunnen beweren voor het verhaal van rachel, dus de aangestelde autoriteit vroeg om naar de getuigenisbox te komen.

Intransitief actiewoord. 1a: om uit te stellen of te laat te zijn met acteren of doen. B: wachten in veronderstelling: stand -by.

2: om te weerstaan ​​of op een plek te blijven.

Wat Betekent Avouch In Het Engels?

Definitie van Avouch Transitive werkwoord. 1: om in feite te verklaren of als een ding dat kan worden bewezen: bevestig. 2: Om te staan ​​voor: bevestigen. 3a: erkennen (iets, zoals een handeling) als eigen.

Hoe Gebruik Je Het Woord Diverse In Een Zin?

Diverse in een zin 🔉

 1. Omdat ik niet zeker was van het weer in San Francisco, heb ik een diverse kledingartikelen ingepakt om te dragen.
 2. De winkel in de zomerkampfaciliteit zal een aantal dragen Diverse items voor het geval je iets van huis vergeet.
 3. Hoe Gebruik Je Omschrijven In Een Zin?

  Bekijk in een zin 🔉

  1. Wanneer mijn man te veel drinkt, verberg ik zijn autosleutels om zijn vermogen om te rijden omschrijven.
  2. Een hoog elektrisch hek werd buiten de gevangenis gebouwd om de gevangenis te omschrijven om de gevangenis te omschrijven. .
  3. Hoe Gebruik Je Dirge In Een Zin?

   Dirge -zin voorbeeld na zijn dood schreef de rouwleerling een begrafenis Dirge (1908) ter nagedachtenis van zijn meester. Helaas hebben deze 5 nummers de neiging om in elkaar te bloeden als een Mid Tempo Funeral Dirge. John Ball en een groep boeren zingen een dirge over Wat Tyler.

   Hoe Gebruik Je Avouch In Een Zin?

   Ik kan aan het waan zijn dat hij een goede vioolspeler is omdat ik hem jarenlang heb zien oefenen. Ze vroeg Tim om haar aan te bevelen voor de klus, omdat hij naar haar uitstekende karakter kon komen. Hij kon het verhaal van Rachel waan, dus de rechter vroeg hem om naar de getuigenbank te komen.

   Wat Betekent Het Om Iemand Af Te Lossen?

   Definitie van DisaFow Transitive werkwoord. 1: De verantwoordelijkheid weigeren voor: afwijzing van de acties van zijn ondergeschikten. 2: weigeren te erkennen of te accepteren: Disclaim Party Leaders Noughoute …

   Wat Is De Betekenis Van Parle?

   Van Anglo-Norman en Middle French Parler om te spreken, te praten, te spreken van of over van post-klassieke Latijnse parabolare om te spreken, te praten, te overleggen van Parabola. MLIMO.

   Hoe Gebruik Je Diverse In Een Zin?

   Diverse zin Voorbeeld

   1. Er zijn verschillende experimenten gedaan om Esparto aan te passen voor gebruik in de grovere textielstoffen.
   2. Op welke basis worden deze diverse uitgaven gestegen?
   3. Uitstekende vruchten worden geproduceerd in de omgeving, en de export ervan omvat cacao, koffie, suiker, huiden, tabak en diverse producten in kleine hoeveelheden.
   4. Wat Betekent Het Om Iets Te Vullen?

    Definitie van diverse (ingang 1 van 2): inclusief veel dingen van verschillende soorten: diverse, verschillende diverse items/artikelen Het interieur was opgevuld en gepropt met kleine zakken en netten voor hatboxen en diverse bezittingen.

    Hoe Gebruik Je Het Woord Allemaal En Diverse In Een Zin?

    Allen en diverse worden in de winterse kou, wanhopig en niet weten waar ze naartoe moeten gaan. We willen niet dat iedereen en diverse zwerven over ons land, vooral geen criminelen, drugspuwers en vandalen. Hij pronkte publiekelijk met zijn minnares aan iedereen en diverse.

    Wat Is Een Diverse Persoon?

    1 bijvoeglijk naamwoord als iemand verwijst naar verschillende mensen of dingen, verwijzen ze naar verschillende mensen of dingen die allemaal van elkaar verschillen. Formele adj n. Wetenschappers, zakenmensen en diverse anderen verzamelden zich maandag voor de officiële opening …

    Wat Is De Betekenis Van Het Woord Omschrijven?

    Bekijk \ ser-kum-skrybe \ werkwoord. 1 A: Om het bereik of de activiteit van zeker en duidelijk te beperken. B: zorgvuldig definiëren of afmarkeren. 2 A: Om een ​​lijn te trekken. B: Omringen door of zoals door een grens.

    Wat Is Het Synoniem Van Omschrijven?

    Enkele veel voorkomende synoniemen van omschrijven zijn beperken, limiet en beperken. Hoewel al deze woorden betekenen “om grenzen te stellen”, omschrijven “spanningen een beperking aan alle kanten en door duidelijk gedefinieerde grenzen.

    Is Het Omschreven Een Bijvoeglijk Naamwoord?

    adj. Begrensd door een lijn; beperkt of beperkt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.