Hoe Gebruik Ik Sq11 Mini Dv?

hoe gebruik ik sq11 mini dv? – met een aard van 1080p. de video wordt van nature opgeslagen als een uurwerk. houd ook de modusknop van de kleine camcorder gedurende 3 seconden vast – de camcorder.

Bij de kans dat de kleinschalige camcorder zich in de back -upmodus bevindt en niet wordt gebruikt, is het dus.

Zal de gegevensuitwisseling tonen, en de rode marker zal demonstreren. De sq11 scaled down dv -camera is een kleine maar sterke gadget met talloze toepassingen.

Deze camera wordt momenteel verkocht door verschillende gelieerde ondernemingen en wordt veel van de tijd tentoongesteld als een electieve spelcamera; desondanks is de kleine structuurfactor perfect voor de overgrote meerderheidsbeveiligingstoepassingen, omdat deze meestal overal wordt gemonteerd en opgeborgen.

Het kleine plan drijft u bovendien aan om scherpe informatie over zijn taken te hebben voordat u het gebruikt, omdat de vele capaciteiten door slechts twee knoppen komen! langs deze lijnen dachten we dat het nuttig zou zijn om de opstelling en elementen van deze geweldige kleine camera te schetsen.

We zouden een duik moeten wagen. Om te beginnen heeft u een extra microsd -kaart nodig om foto’s en opnames lokaal op de gadget op te slaan.

We raden aan om met een 32 gb -kaart te gaan om de capaciteit te vergroten. Voeg het in in de opening van de glimmer -kaart.

Leave a Comment

Your email address will not be published.