Hoe Gebruik Ik Ilspy In Visual Studio?

hoe gebruik ik ilspy in visual studio? – welkom bij de ilspy -uitbreiding voor visual studio code! deze uitbreiding geeft twee bestellingen in visual studio code:.

Open het bestelbereik van visual studio code (ctrl+shift+p) en typ vervolgens ilspy om de twee bestellingen weer te geven.

De decompile il komt samen in het huidige werkgebied, zal alle potentiële. Net -bijeenkomsten plaatsen.

De decompile il gathering (pick record) bestelvergunningen picking a get together met behulp van het document picker discours.

De uitwisseling. Moet er ook toestaan ​​dat iemand op de volledige manier typen, bijvoorbeeld, c: /temp/a.

Dll of/home/client/b. Dll. In het geval dat het document een substantieel. Net is, wordt er een boomweergave genaamd ilspy decompiled -individuen toegevoegd aan de voyager -weergave.

Het maakt het laten groeien en kiezen van verschillende hubs, wiens gedecompileerde c# -code wordt weergegeven in de supervisor.

Heeft Visual Studio Een Decompiler?

U kunt nu Visual Studio gebruiken om beheerde code te decompileren, zelfs als u niet de symbolen hebt, zodat u naar code kunt kijken, variabelen kunt inspecteren en breekpunten kunt instellen.

Hoe Decompileer Ik In Visual Studio 2019?

Decompileerde bronnen gaan naar de topposbalk. Selecteer Tools> Opties. Typ “Decompile” in de zoekbalk. Het geavanceerde gedeelte van de teksteditor voor C# verschijnt.

Hoe Decompileer Ik Een Code In Visual Studio?

Klik met de rechtermuisknop → Decompile op een ondersteund uitvoerbaar bestand en wacht tot de magie gebeurt.

Hoe Decompileer Ik Een Visuele Studiocode?

Klik met de rechtermuisknop → Decompile op een ondersteund uitvoerbaar bestand en wacht tot de magie gebeurt. Het decompilatieresultaat wordt toegevoegd aan een tijdelijke sub-workspace. U kunt met de rechtermuisknop → Bestanden downloaden naar uw lokale bestandssysteem direct vanuit de sub-workspace.

Hoe Open Ik Ilspy In Visual Studio?

Open het Visual Studio Code Command Palette (Ctrl+Shift+P) en typ vervolgens Ilspy om de twee opdrachten weer te geven. De Decompile IL -assemblage in de huidige werkruimte zal alle potentieel plaatsen.

Hoe Decostel Ik Een Exe -Bestand?

Om een ​​bestand of map te decoderen:

 1. Selecteer in het startmenu programma’s of alle programma’s, vervolgens accessoires en vervolgens Windows Explorer.
 2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die u wilt decoderen en klik vervolgens op Eigenschappen.
 3. Klik op het tabblad Algemeen op Advanced.
 4. Wis op het selectievakje Encrypt -inhoud om gegevens te beveiligen en klik vervolgens op OK.
 5. Hoe Open Ik Een .Exe -Bestand In Visual Studio?

  Ga gewoon naar File-> Open-> Project/Solution en blader naar het .exe-bestand. Zoals je zou doen als het een was. SLN -bestand. Visual Studio zal die exe dan openen als een project.

  Kun Je Broncode Krijgen Van Een Exe?

  U kunt de C ++ -bron niet van een EXE krijgen en u kunt alleen een versie van de C# -bron via reflectie krijgen.

  Hoe Decompileer Ik Een Jar -Bestand In Visual Studio Code?

  Decompiler voor Java ™ in Visual Studio Code 0 of hoger. Om de decompiler in actie te zien, klik met de rechtermuisknop op een Java-symbool waarvoor u de broncode niet hebt en kies Go to Definition (of eenvoudig opdracht/ctrl+klik op het symbool). U zult de gedecompileerde code zien.

  Kun Je Code Decompileren?

  Het woord is “decompileren”. En ja en nee – meestal kan het worden gedaan, maar het resultaat is vrijwel onleesbaar in vergelijking met de oorspronkelijke code. Gewoonlijk zal de gedecompileerde bron last hebben van de meeste of alle volgende problemen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.