Hoe Gebruik Ik De Slangbevestiging Op Mijn Dysonbal?

hoe gebruik ik de slangbevestiging op mijn dysonbal? – ik bezit en gebruik momenteel niet één, maar twee dyson -stofzuigers. mijn betere helft en ik hanteren zich al lang helemaal goed met onze gekoesterde bovenstaande dyson ball -vacuüm.

Het was pas nadat ons meest memorabele kind werd veranderd in een functionerende baby die we vastbonden en middelen in een dyson dieflank vacuüm brachten.

Geen tweede gedachten! we maken vaak een grapje dat een kwaliteit van de kwaliteit van het vacuüm op het hoogste punt zou moeten zijn van elke verwachte lijst van de guardian’s child vault -lijst.

We gebruiken onze vacuüm (s) bij verschillende gelegenheden elke dag om bewust te blijven van stukken en grond en wat er nog meer wordt gevolgd in en rond ons huis.

Bij de kans dat u zich op dat moment kunt verhouden, is het verbluffend belangrijk om uit te zoeken hoe u een dyson -vacuümkanaal, slang en verbindingen kunt reinigen.

Je wilt echt uitzoeken hoe je een dyson -vacuüm kunt reinigen, zodat het voor je kan worden schoongemaakt. Het volgende deel ik de specifieke stappen om te nemen!.

Hoe Gebruik Ik De Slang Op Dyson Ball?

Trek de toverstok van binnenuit hendel tot het klikt. B Druk op de release -knop Wand om de slang- en toverstokhendel uit de machine vrij te geven. Om de toverstok terug in de slang te duwen, zorgt u ervoor dat de slang recht is. Druk op dezelfde release -knop en duw de toverstok naar beneden in slang.

Hoe Gebruik Je De Dyson -Slangbijlage?

Om elke dysonbijlage aan uw slang toe te voegen, schuift u de opening eenvoudig over het uiteinde van de toverstok. Draai de bijlage indien nodig om deze aan het einde van de toverstok te hechten. U hoort geen klik of iets, omdat de bijlage afhankelijk is van de spanning tussen de 2 openingen om op hun plaats te blijven.

Hoe Ontgrendel Je De Slang Op Een Kleine Bal Van Dyson?

A om de slang te verwijderen, roteer de basis van de slang naar beneden tot deze klikt en draai vervolgens weg van de machine. B Squeeze release vangsten om de luchtweginspectie te verwijderen en naar binnen te controleren. C trek de bovenkant van de buis weg van de machine en controleer naar binnen.

Waarom Werkt De Slang Niet Aan Mijn Dyson?

Oorzaak 1: Verstopte mondstuk loskoppelt het vacuüm los en gebruik de Dyson Ball Animal Slangenvervangingsgids om de slang van het vacuüm te verwijderen en te controleren op klompen aan de basis van de slang. Controleer vervolgens de slang zelf. Voel je langs de slang om te controleren op een blokkade. Als een blokkade aanwezig is, gebruikt u een hulpmiddel om de blokkade uit te trekken.

Hoe Gebruik Ik De Slangbevestiging Op Mijn Dysonbal?

U kunt de slang volledig verwijderen door op de vergrendelingsknop op de plastic manchet van de slang te drukken en eraf te trekken. Om bijlagen te gebruiken, bevestigt u de slang aan het uiteinde van het handvat door de plastic ventilatieopening open te schuiven en de slangmanchet op zijn plaats te duwen. Draai bijlagen op het vrije uiteinde van de metalen toverstok.

Hoe Laat Je Een Dyson -Slang Los?

Verwijder de slang De knop Slang loslaat zich op het lichaam van het vacuüm aan de onderkant waar de heldere bak normaal is bevestigd. U houdt de onderste koordwinder vast, gevonden op de achterkant van de machine, terwijl u op de knop Slang afgifte drukt om de slang volledig uit het vacuüm te verwijderen.

Waarom Werkt Mijn Vacuümslang Niet?

Verstopte vacuümslangen zijn soms de reden voor een verlies van zuigkracht. Slangen kunnen verstopt raken met haar, stofkonijntjes, touw of iets anders dat niet door het andere uiteinde van de slang kan gaan. Airways in de machine moet ook worden bekeken. Overal waar een luchtpassage is, controleer deze.

Waarom Verliest Mijn Dysonslang Zuigkracht?

Als je zuigkracht hebt verloren van de toverstokhendel op je dyson -vacuüm, verwijder dan de hendel en controleer de slangzuiging, als de slangzuiging goed is, dan heb je duidelijk een blokkade in je toverstokhendel. Gezond verstand, maar het is verrassend hoeveel callouts ik heb gehad voor dit eenvoudige probleem.

Hoe Ontgrendel Je Een Dyson -Slang?

De knop Slang afgifte bevindt zich op het lichaam van het vacuüm aan de onderkant waar de heldere bak normaal is bevestigd. U houdt de onderste koordwinder vast, gevonden op de achterkant van de machine, terwijl u op de knop Slang afgifte drukt om de slang voorzichtig uit het vacuüm te verwijderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.