Hoe Ga Ik Door Naar Niet Www Godaddy?

hoe ga ik door naar niet -www godaddy? – bij de kans dat u probeert om verzoeken te bevorderen voor www -vormen van een site naar alleen een websitevariant van een webpagina en afgezien van de www die godaddy gebruikt, volgt u de onderliggende middelen.

Vertrouw dat het veroorzaken zal plaatsvinden en de progressies om invloed te hebben op alle naamservers op internet.

Bekijk vervolgens uw site met behulp van de “www” -variatie en deze moet afleiden naar uw niet-www-site-vorm. Goto godaddy’s oversee dns -pagina en kijk naar verzending, hier is de opstelling om in te stellen:.

In het geval dat je niet gebruikt met cloudflare, ga je gewoon de ruimte niet door naar het verzenden van www onder het gebied dat godaddy binnenstuurt, zoals gezegd vanaf het begin, dan, op dat moment, pauze en het zal het voor elkaar krijgen.

Ik heb een extra record geplaatst met * het verzendende ip -adres ook markeren, dus je hebt twee a -records, een met * en andere met @ markeer ip -adres.

Volg deze middelen om een ​​”gestopt” ruimte in uw godaddy -account (een die momenteel niet met een site is verbonden) te coördineren met uw essentiële site -url.

Hoe Stuur Ik Een Domein Zonder Www Door?

Klik op het pictogram Redirects onder het domeinengebied van uw CPanel -startpagina. Selecteer uw domeinnaam in het vervolgkeuzemenu op de volgende regel. Typ in de omleidingen naar tekstvak de volledige URL van uw domein in, zonder de www (bijv. Http://yourdomain.com). Selecteer het keuzerondje naast alleen omleiden met www.

Hoe Leid Ik Www Door Naar Non?

301 Redirect van www naar niet-www

 1. Zoek uw. htaccess -bestand. Vind de . Htaccess -bestand van uw website en download deze naar uw computer.
 2. Voeg de volgende code toe aan. htaccess -bestand. Om de 301-omleiding van www naar niet-www te maken, moet u de volgende code toevoegen aan uw .htaccess-bestand: herschrijven aan.
 3. Hoe Leid Ik Www Door Naar Niet -Www Godaddy?

  Het zal de www omleiden naar het naakte domein zonder de www ervoor. Log in op Godaddy en ga naar uw domeinen. Selecteer het domein en selecteer “DNS beheren”. Selecteer en kopieer uw Domains IP -adres uit een van de andere vermeldingen.

  Hoe Leid Ik Naar Godaddy?

  Selecteer DNS beheren onder aanvullende instellingen. Selecteer onder doorsturen Domain toevoegen naast domein of subdomein. Als u een subdomein selecteert, voert u het subdomein (maximaal 63 tekens) in het veld Subdomein in. Kies http: // of https: // in het vervolgkeuzemenu voor de bestemmings -URL waarnaar uw domein zal doorgaan.

  Hoe Leid Ik Www Door Naar Niet-Www?

  301 Redirect van www naar niet-www

  1. Zoek uw. htaccess -bestand. Vind de . Htaccess -bestand van uw website en download deze naar uw computer.
  2. Voeg de volgende code toe aan. htaccess -bestand. Om de 301-omleiding van www naar niet-www te maken, moet u de volgende code toevoegen aan uw .htaccess-bestand: herschrijven aan.
  3. Kun Je Een Domein Hebben Zonder Www?

   Zonder de ‘www’ moet u uw root (niet-www) domein DNS A-record instellen om naar het IP-adres van uw webserver te wijzen. Dit kan te rigide zijn als u beschikbaarheid of prestatieproblemen tegenkomt; Het A-record is vastgesteld en kan een dag of twee duren voordat wijzigingen zich verspreiden.

   Is De Www Nodig?

   Het is eigenlijk niet nodig om www in URL’s te gebruiken. Het bestaat voor slechts één doel – om het webadres te identificeren. Dit is niet het geval met andere belangrijke URL -significaties, zoals een FILE Transfer Protocol (FTP) Server (FTP) of nieuwsserver (nieuws).

   Moet U Www Omleiden Naar Niet-Www?

   Het korte antwoord op de www vs niet-www-vraag is dat er geen groot verschil is, ongeacht wat u gebruikt. Als je echter een beetje diep duikt, zul je je realiseren dat WWW -domeinen een aantal kleine technische voordelen hebben die de prestaties van een website verbeteren.

   Hoe Stuur Ik Een Niet-Www?

   Als website-eigenaar heeft u zich misschien afgevraagd of het gebruik van een WWW- of niet-WWW-websitedomein gewoon een kwestie van gebruikersvoorkeur is … deskundige tip

   1. Druk op de knop Pagina-regel maken.
   2. <

    <

    <

    < Li> Typ uw huidige website -URL zonder de www en stel vervolgens de paginaregel in als doorsturende URL.

   3. Selecteer 301 – Permanente omleiding als statuscode.
   4. Hoe Leid Ik Www Door Naar Niet-Www In Webconfiguratie?

    Volg deze stappen om uw voorkeur voor Google -zoekmachine bij te werken:

    1. Ga naar Google Webmasters -tools.
    2. Selecteer uw website.
    3. Klik op het pictogram Instellingen op Extreme Rechtszijde van de pagina.
    4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu ‘Site-instellingen’
    5. Stel hier uw ‘Preferred Domain’ (www of niet-www)
    6. Hoe Leid Ik Www Door Naar Niet-Www Iis?

     Stap voor stap

     1. Voeg uw website toe aan IIS. Voeg uw website toe aan IIS. Zonder www vóór het domein.
     2. Voeg een sitebindingen toe. Voeg nog een domein toe met www. Voeg een sitebindingen toe aan uw website.
     3. Gebruik URL -herschrijfuitbreiding. Gebruik URL -herschrijvende uitbreiding. In URL Rewite. Klik op Regel toevoegen (en) … Kies Canonieke domeinnaam.
     4. Hoe Leid Ik Een Url Om Naar Een Andere Website?

      Hoe een domein om te leiden?

      1. Ga naar de hpanel. Kies onder de domeincategorie het menu Redirects.
      2. Je ziet de sectie maken een omleiding maken.
      3. Klik op Maken zodra u klaar bent.
      4. Eenmaal omgeleid, ziet u de doel -URL (www.google.com) wanneer u toegang krijgt tot de originele URL (www.
      5. Kun Je Een Domein Omleiden Met Godaddy?

       Stuur uw domein door geregistreerd bij Godaddy om bezoekers naar een andere pagina te sturen wanneer ze uw domein bezoeken. Doorsturen is handig wanneer u al een website elders hebt gebouwd, of als u uw domein wilt verbinden met een pagina met sociale media.

       Kan Ik Een Domein Omleiden Naar Een Specifieke Url?

       Met URL Redirect (URL doorsturen) kunt u uw domeinbezoekers doorsturen naar elke URL naar keuze (naar een nieuw domein of een andere website). U kunt 301 (permanent), 302 (ontmaskerd) en gemaskeerde (URL -frame) omleiden voor de domeinnamen die zijn gericht op BasicDN’s, PremiumDNS of Freedns.

Leave a Comment

Your email address will not be published.