Hoe Fok Je G Joob En Yawstrich?

hoe fok je g joob en yawstrich? – g’joob is een legendarisch beest selectief om het eiland te vestigen. het werd toegevoegd op september vierde, 2019 tijdens variant 2.

3. 2. G’joob wordt het best gekregen door t-rox te reproduceren en pulverize. Natuurlijk is de broedende tijd 8 uur lang.

Ondanks dat het een lastig legendarisch beest is, heeft g’joob geen hoge creatie van munten.

De g’joob lijkt echter houtblazers te hebben zoals slagtanden, het geluid dat het produceert is dichter bij dat van een fagot.

Het klinkt als twee bassoons klimmen met korte, staccato -tonen. Speel dit voorbeeld om het deuntje van de g’joob op elke piano te spelen:.

Om g’joob op te voeden, wil je echt t-rox en pound grootbrengen. Merk op dat het allesbehalve een prestatiepercentage van 100 procent is.

In elk geval kunnen de mogelijkheden worden uitgebreid met wensende lichten. Elk beest heeft verschillende dingen die ze leuk vinden.

Voor elk buitengewoon item dat ze leuk vinden dat dicht bij het beest ligt, zal de vreugde van het beest met 25%stijgen.

Meer dan één van een soortgelijk genoten ding bijna een beest zal in elk geval gewoon de tevredenheid ervan met 25%verhogen.

Ervan uitgaande dat er een solidariteitsboom op het eiland is, hoeft de dingen niet de moeite te nemen om dicht bij de beesten te zijn.

Het volgende zijn de dingen die g’joob genieten:. De aanschafpercentage is elk moment in munten en vertrouwt op gelukzaligheid % (voorkeuren verhoogt vreugde) en het beestniveau.

Elk beest heeft eveneens een extreme betalingsmaatregel die het tegelijk kan bevatten.

Het uitbreiden van het niveau van het beest bouwt ook dit breekpunt op.

Leave a Comment

Your email address will not be published.