Hoe Fok Je Een Voetbaldraak In Dragon City Mobile?

hoe fok je een voetbaldraak in dragon city mobile? – ervan uitgaande dat u denkt dat er een uitkomst ontbreekt dat moet worden opgenomen, als het niet te veel problemen is, gebruik de reproducerende add -machine om de uitkomst te “proberen” en controleer daarna of het hier verschijnt als een potentiële opvoedingsmix.

In het geval dat u een uitkomst opmerkt dat niet in de mini-computer zou moeten zijn, laat het ons vriendelijk weten in de opmerkingen eronder.

Veel verplicht aan u!. Hier is het resultaat dat we uitkomen voor de mythische slang van alle klanten en hoe u het mythische beest van voetbal kunt krijgen.

Voetbal mythisch beest is niet fokkenbaar en hier is het resultaat dat we hebben bepaald uit de opfokgelegenheid en hoe we voetbal kunnen krijgen gevleugelde slang.

We verzamelden de uitkomst van alle klanten die onze instrumenten gebruikten om mythische slangen te verhogen.

Je kunt waarnemen hoe vaak de voogden zijn grootgebracht om de voetbal te krijgen. Deze uitkomst zal u precies vertellen welke ouder moet worden grootgebracht om door de normale uitkomst te komen, het helpt u bij het besparen van tijd en het besparen van uw vermogen en proberen geen verkeerde ouder op te voeden.

Hoe Lang Duurt Het Om De Voetbaldraak In Dragon City Te Fokken?

De rastijd moet 12 uur zijn en dat is hetzelfde voor de broedtijd.

Wat Is Het Beste Om Te Fokken In Dragon City?

Pure + Pure is de beste fokcombinatie om Dragon City Legendary Dragons te fokken.

Hoe Krijg Je Een Voetbaldraak In 2020 Dragon City?

Als je een fluorescerende draak van Level 8 fokt met een niveau 8 Hot Metal Dragon, heb je een kans van 94% voor een voetbaldraak.

Hoe Krijg Je Een Vuur- En Ijsdraak?

Vuurdraken kunnen spawnen in elk bioom met een temperatuur boven -0,5, behalve voor jungles, savanna’s en badlands. Jongere draken zijn te vinden op kleine slaven op het oppervlak (fasen 1-3), terwijl oudere (stadium 4 en zelden stadium 5) op de loer liggen in grotten onder de grond.

Wat Is De Cool Fire Dragon In Dragon City?

Cool Fire Dragon is een veel voorkomende vlam- en ijsdraak. Deze exclusieve versie van Cool Fire Dragon werd gratis aan spelers gegeven, als een promotiegeschenk voor het spelen op de mobiele havens van Dragon City (toen Dragon City Mobile genoemd) voor het eerst. Het ontgrendelt zijn jonge huid op niveau 4 en zijn volwassen huid op niveau 7.

Welke Draken Fok Je In Dragon City Om Een ​​Legendarisch Te Krijgen?

Pure + Pure geeft je pure of legende. Het fokken van twee identieke draken (bijv. Pure Dragon + Pure Dragon / Pure Dark Dragon + Pure Dark Dragon) activeert een schakelaar die het zeer waarschijnlijk maakt dat het resultaat een andere van hetzelfde is. Update 20130914: Moeilijkheid maakt geen verschil in foklegendes.

Welke Draak Geeft Het Meeste Geld In Dragon City?

Welke draak in Dragon City geeft bijvoorbeeld het meeste goud? Zonder enige twijfel is de High Star Dragon de meest verdienende draak in Dragon City met een totaal van maximaal 2066 goud/uur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.