Hoe Filter Je Olie Uit Een Diepe Friteuse?

hoe filter je olie uit een diepe friteuse? – het scheiden van bradenolie kan een lange, langdurige en gevaarlijke cyclus zijn. het is zelfs misschien wel de meest verafschrijvende ondernemingen van eetcafe -medewerker.

Het gebruik van magnesolu24e1 of andere ingewikkelde oliefiltratiecycli kan uw olie sneller verzwakken in het geval dat vertegenwoordigers niet 100 procent aangenaam zijn.

Dit zet je meer geld terug op de lange termijn, en het vermindert ook de consistentiestandaard van je werknemer in het geval dat ze je filtratie -interactie haten.

Er is echter een verbazingwekkende regeling die deze problemen onmiddellijk kan aanpakken. Het diepgaande fry -kanaal waarvan u op de hoogte wilt zijn? ze worden freshfry cases genoemd.

Freshfry-cases zijn de eenvoudigste, snelste en beste methode voor het scheiden van brandende olie, en ze gebruiken hergebruikte plantafval om het te laten gebeuren.

Het kanaliseren van schroeiende olie met verse gevallen, hoeft alle vertegenwoordigers een eenheid te laten vallen in elke friteuse tegen het einde van de nacht.

De eenheid werkt voorlopig om door verontreinigingen te ziften die het leven van de olievlek aftappen.

Over het algemeen zien we een uitbreiding van 2-multi day oil life. Dit houdt in dat u uw olie langer kunt gebruiken en in zeldzame gevallen kunt veranderen, die contant in uw zakken nadert.

Het is het diepgaande fry -kanaal dat blijft geven!. Inderdaad. Freshfry -cases zullen geen stukjes en voedseldeeltjes achterlaten tijdens het brandende systeem, dus we schrijven uw olie voor om sterke deeltjes te elimineren.

Eenheden kunnen bovendien geen olie -uitputting veranderen – ze werken het beste met dag 1 olie, zodat ze de onmerkbare vervuiling kunnen elimineren voordat ze olie beginnen te draaien.

Gezien deze twee dingen, maken zaken een buitengewone uitbreiding van de repetities van de filtratie die u vanaf nu hebt opgezet, en kunnen ook enkele filtratie repetities vervangen.

Het beste wat u kunt doen, is een bespreking van een freshfry -collega om erachter te komen wat het beste kan blijken voor uw cafu00e9.

Hoe Druk Je Olie In Een Diepe Friteuse?

Wacht eerst tot uw olie volledig is afgekoeld om uw kookolie te besparen. Giet je gekoelde olie in een met kaasdoek gevoerde zeef op een grote kom. Gebruik een trechter, indien nodig, giet zorgvuldig in een luchtdichte container en bewaar bij kamertemperatuur totdat je klaar bent om opnieuw te bakken.

Kunt U Kookolie Door Een Koffiefilter Filteren?

Koffiefilters zijn erg goed in het absorberen van olie – en een heckuva veel goedkoper dan papieren handdoeken. Gebruik lagen gesneden koffiefilters om overtollige olie op te snijden de volgende keer dat je een partij empanadas frituurt (of kip, als je de gigantische mand koffiefilters hebt).

Kunt U Kookolie Filteren?

Deze hands-off methode duurt een tijdje en kan de olie met een enigszins gebruikte “smaak laten, maar het is het eenvoudigst. Bekleed een fijne mesh-zeef met een koffiefilter en plaats boven grote container. Giet olie door het filter en laat het afvoeren (dit kan verschillende toevoegingen van olie vereisen). Gooi vaste stoffen weg.

Wat Is Het Beste Om Olie Te Drukken?

Ik filter olie door een stuk papieren keukenrol. Het is veel fijner dan een zeef en goedkoper dan een koffiefilter (of de panty’s van mijn vrouw!). Plaats de keukenrol in een mesh -zeef om deze te ondersteunen en te voorkomen dat scheurt wanneer u op de olie giet.

Hoe Spannen En Hergebruiken Je Frituurolie?

Is het oké om je bakolie opnieuw te gebruiken?

 1. Ja, het is oké om fryolie opnieuw te gebruiken.
 2. ① Zodra je klaar bent met frituren, laat de olie afkoelen.
 3. ② Plaats een fijne mesh-zeef of kaasdoek (nog beter als u beide gebruikt) over de container die u van plan bent om het op te slaan en de olie te drukken.
 4. ③ Bewaar de olie op een koele, droge plaats.
 5. Kan Ik Een Koffiefilter Gebruiken Om Olie Te Belasten?

  Koffiefilters zijn erg goed in het absorberen van olie – en een heckuva veel goedkoper dan papieren handdoeken. Gebruik lagen gesneden koffiefilters om overtollige olie op te snijden de volgende keer dat je een partij empanadas frituurt (of kip, als je de gigantische mand koffiefilters hebt).

  Heeft Een Diepe Friteuse Een Filter Nodig?

  Hoewel dit stuk restaurantapparatuur optioneel is, als u grote hoeveelheden voedsel baart en de beste smaken wilt garanderen voor uw klanten, ga dan niet lang zonder. Vuile olie kan de smaak van voedingsmiddelen negatief beïnvloeden. Wanneer u de olie schoon houdt met een frituuroliefilter, smaken voedingsmiddelen geweldig en nemen klanten op.

Leave a Comment

Your email address will not be published.