Hoe Duw Je Een Zuiger Terug In De Achterste Remklauw?

hoe duw je een zuiger terug in de achterste remklauw? – veel mensen hebben contact met me opgenomen om ze tips te geven over de meest bekwame methode om de remcilinder zonder instrument terug te duwen.

Dus in dit artikel zal ik u een assistent geven over de meest bekwame methode om dit zonder enig probleem te doen.

Remcilinders worden over het algemeen gevonden in remklauwen. Ze zijn een cruciaal stuk van het vertragingsmechanisme van uw voertuig.

De remcilinders die in uw voertuig zijn geïntroduceerd, helpen de remkussens te verbinden met de remcirkels, die de ontwikkeling van uw voertuig terugverschrokken.

Deze cilinders kunnen worden geproduceerd met staal, elastisch of aluminium. Zowel vaste als drijvende remklauwen hebben cilinders.

De meeste nieuwe voertuigen hebben ongeveer zes cilinders in een remklauw. Wanneer de druk wordt uitgeoefend op de rempedalen in uw voertuig, drijft de deskundige kamer de remvloeistof door de remleidingen naar de remklauw.

In de remklauw duwt de remcilinder vervolgens de hele remklauw terug; dit zorgt ervoor dat de remkussens en de cirkel verbinding maken.

Veel van hedendaagse voertuigen werken op cirkelremmen, die veel voorkeur hebben en levensvatbaarder boven trommelremmen.

Elke keer dat de remkussens interageren met de draaiplaat, vermindert deze de levensvatbaarheid van de kussens; op dat moment begint het dan te slijten.

De remcilinder zou dit moeten goedmaken door uit de remklauw te komen. Daarom moeten de remkussens uiteindelijk worden vervangen aan een andere.

Nu, om de remkussens te vervangen, kunnen echter lastig zijn in het licht van de volledig verbrede remklauwcilinder.

Op deze manier moet de cilinder opnieuw in de remklauw worden gereden.

Waarom Gaat Mijn Remzuiger Niet Terug?

Remstof De oplossing voor dit probleem is eenvoudig, u moet gewoon het stof reinigen met een zachte borstel of een schone doek, en uw remklauwzuigers kunnen teruggaan. U moet echter een beetje druk uitoefenen met een geschikte klem, of anders mogen ze niet terugdringen vanwege onvoldoende druk.

Hoe Zet Je Een Zuiger Terug In De Remklauw?

Om de achterste remklauwremzuiger met succes terug te duwen, hebt u een eenvoudig gereedschap nodig, zoals een tang of een schroevendraaier. Je moet de zuiger met de klok mee draaien; Met de klok mee draait de zuiger naar binnen in de behuizing zelf in de remklauw, en dan kun je je remblokken vervangen.

Kun Je De Remklauwzuiger Met De Hand Duwen?

Om de achterste remklauwremzuiger met succes terug te duwen, hebt u een eenvoudig gereedschap nodig, zoals een tang of een schroevendraaier. Je moet de zuiger met de klok mee draaien; Met de klok mee draait de zuiger naar binnen in de behuizing zelf in de remklauw, en dan kun je je remblokken vervangen.

Hoe Reset Je Een Remklauwzuiger?

De eenvoudigste manier is met de remblokken in situ. Duw eenvoudig een platte messchroevendraaier tussen de remblokken en draai. Dit scheiden de remblokken en duwt op zijn beurt de zuigers terug naar de resetpositie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.