Hoe Duur Is Het Om Een ​​Open Haard Te Verplaatsen?

hoe duur is het om een ​​open haard te verplaatsen? – de kosten voor het elimineren van een schoorsteen en schoorsteen is $ 3. 000 tot $ 6. 000, wat de stapel en boezem verplettert, onderliggende steiger wordt geïntroduceerd en de scheiders, vloer en dak wordt bevestigd.

Een halverwege schoorsteen- of stapelvernietiging kost $ 500 tot $ 2. 500 om alles eronder te elimineren. In plaats van een volledige vernietiging, kunnen een schoorsteen- en schoorstenenboezem worden geëlimineerd onder de daklijn, terwijl de stapel wordt achtergelaten en de schoorsteenstapel afsluit.

Een door de site geassembleerde steen-, vakmanschap- of blokkeervernietiging kost $ 25 tot $ 50 per verticale directe voet, exclusief onderliggende steiger, afvaluitwisseling of huisfixes.

Fixes voor scheiders, vloeren, gevelbeplating, schilderen en materiaalkosten $ 1. 000 tot $ 2. 000 om te repareren waar de schoorsteen of haard was.

Een schoorsteenstapeluitzetting kost tussen $ 800 tot $ 7. 500, afhankelijk van de grootte, het niveau, het gebied, ervan uitgaande dat het een volledige of halverwege vernietiging is en hoeveel onderliggende steiger vereist is.

Een onvolledige evacuatie kan alles zijn wat belangrijk is om een ​​morsen of de neiging te maken schoorsteenstapel, of om meer ruimte in huis te laten.

Open haarden worden ontwikkeld van een assortiment materialen, waaronder blok, mortel, beton, asblokken, vuile ventilatie tegel, steen, behandeld staal en gietijzer, dat de algemene vernietigingskosten bepaalt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.