Hoe Duur Is Een Ul Vermelding?

hoe duur is een ul -vermelding? – voor het grootste deel worden de door ul gegeven administraties in 2 soorten besteld: type r en type l. bovendien verschilt de daaropvolgende assistentlaading aanzienlijk tussen type r -toediening en type l -hulp.

Voor type r ul -administraties kunt u de ul -markeringen afdrukken en toevoegen aan uw items helemaal alleen.

Items die kunnen aanvragen voor type r ul -administraties worden in grote lijnen behandeld door de richtlijnen van ul, inclusief de meeste elektronische machines, elektronische onderdelen en verschillende materialen.

Voor type l ul -administraties moet u de ul -controles eenvoudig kopen van ul. Over het algemeen geziene items die kunnen aanvragen voor type l -administraties bevatten draden, lichten, waarschuwingen, levensjassen en verschillende items waarmee matig hoge beveiligingsrichtlijnen belangrijk zijn.

In het geval dat u niet het mistige idee hebt wat voor soort administratie u zou moeten aanvragen, kunt u een verzoek indienen bij ul’s client assistance group.

Follow-uphulpkosten kunnen bovendien worden geïsoleerd in jaarlijkse onderhoudskosten- en follow-uponderzoekskosten.

De jaarlijkse ondersteuningskosten worden door ul in rekening gebracht tegen het begin van elk jaar, en de rekening zal in januari worden overgebracht.

Het dekt meestal de onderhoudskosten van de helpprojecten die door ul zijn gegeven aan zijn klanten, die in wezen posten, erkenningen, karakteriseringsaccreditatie, ondersteuning voor informatiebasis, opgenomen, opgenomen kritisch denken en andere klantgerelateerde administraties bevatten.

De jaarlijkse onderhoudskosten worden in rekening gebracht met het oog op het itemproducerende bestemmingen van de klant.

Het specifieke bedrag dat nog steeds in de lucht wordt opgevoerd door de hoeveelheid ul -rapporten heeft een plaats met de producent.

Vóór de finish van elke november zal ul de klant adviseren voorafgaand aan de laadstatus van het volgende jaar.

Wat Is Er Nodig Om Een ​​Product Ul Vermeld Te Krijgen?

Om aan deze behoefte te voldoen, biedt UL veldevaluaties, on-site veiligheidsevaluaties uitgevoerd door ervaren UL-technische medewerkers. Ze omvatten onderzoek en testen van apparatuur die al in het veld is geïnstalleerd. Als de apparatuur voldoet aan de vereisten van UL, wordt het veld geëvalueerde productmarkering toegepast.

Is Ul -Vermelding Belangrijk?

Wanneer u op zoek bent naar elektrische apparaten en benodigdheden voor uw thuisproject, is UL -vermelding de beste manier om ervoor te zorgen dat u veilige, correct ontworpen en gefabriceerde producten krijgt. Een product dat het stempel van UL -vermelding draagt, is getest en geverifieerd dat het voldoet aan de UL -normen voor veiligheid.

Heeft U Ul -Certificering Nodig Om De Vs Te Verkopen?

Hoewel UL -certificering niet wettelijk vereist is om aan veel retailers te verkopen, moeten geïmporteerde producten UL -gecertificeerd zijn. Sommige retailers zullen geen producten overwegen die niet worden vermeld.

Wat Is Het Verschil Tussen Ul -Gecertificeerde En Ul Vermeld?

UL -certificering is in wezen een overkoepelende term waarin UL -vermelde en UL erkende val. UL-vermelding kan daarentegen alleen verwijzen naar zelfstandige producten die een specifieke functie hebben en zijn getest tegen de nationaal erkende veiligheidsnormen van UL van een specifieke categorie apparatuur.

Hoe Krijg Je Een Ul -Vermelding Op Een Product?

Volg de onderstaande stappen om UL -gecertificeerd te worden:

 1. Bezoek de UL -website: bezoek eerst de UL -website en navigeer naar de pagina “Contact”.
 2. Dien een voorbeeldproduct in: vervolgens dient u een voorbeeldproduct in voor UL om te testen.
 3. Betaaltestkosten: wanneer UL uw voorbeeldproduct ontvangt, beginnen ze met veiligheidsevaluatie.
 4. Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Product Ul Te Krijgen Vermeld?

  Hoe lang duurt het om een ​​UL -product gecertificeerd of vermeld te krijgen? Normaal gesproken rond 6 maanden, tellen vanaf de dag dat u een functioneel prototype hebt. Dat gezegd hebbende, het kan maanden (of zelfs jaren) duren voordat je een prototype hebt dat technisch in overeenstemming is met alle toepasselijke UL -normen.

  Wat Maakt Ul Vermeld?

  UL -beursgenoteerde markering (alle variaties) UL -vermelding betekent dat UL representatieve monsters van een product heeft getest en vastgesteld dat het product aan specifieke, gedefinieerde vereisten voldoet. Deze vereisten zijn vaak gebaseerd op de gepubliceerde en nationaal erkende normen van UL.

  Moet Alles Ul Worden Vermeld?

  Er is geen wet in de VS die UL -certificering nodig heeft. Maar commercieel gebouw en elektrische codes en retailers kunnen dit nodig hebben. En als u een product produceert dat is ontworpen om aan specifieke veiligheidscriteria te voldoen of het kan een veiligheidsrisico vormen, moet u zeker testen worden getest.

  Hoe Belangrijk Is Ul -Beoordeling?

  Omdat UL erkende zich richt op componenten, zorgt UL ervoor dat de apparatuur correct is gehuisvest. Dit kan aanvullende installatievoorzittingen vereisen om het product te beschermen tegen chemicaliën of vloeistoffen in het productieproces. UL erkende postzegels zijn over het algemeen gemakkelijker te bereiken dan UL vermeld.

  Wat Is Het Doel Van Ul -Vermelding?

  UL -vermelding betekent dat UL representatieve monsters van een product heeft getest en vastgesteld dat het product aan specifieke, gedefinieerde vereisten voldoet. Deze vereisten zijn vaak gebaseerd op de gepubliceerde en nationaal erkende normen van UL.

  Waarom Is Het Belangrijk Dat Een Elektrisch Apparaat Er Een Ul -Vermelding Op Heeft?

  UL, algemeen bekend als Underwriters Laboratories, is de toonaangevende nationaal erkende testautoriteit in de wereld. UL -testen zorgt ervoor dat dingen zoals de grootte van draden, de hoeveelheid elektriciteit die een apparaat kan aankunnen en de constructie van het product allemaal correct en veilig zijn voor gebruik.

  Is Ul Vereist In De Vs?

  Hoewel de UL -vermelding optioneel is in de VS, is dit niet het geval voor de CE -markering in Europa. In plaats daarvan is de CE -markering wettelijk vereist voor producten die in de bouw worden gebruikt.

  Wat Is Ul -Certificering In De Vs?

  UL staat voor Underwriter Laboratories, een certificeringsbedrijf van derden dat al meer dan een eeuw bestaat. UL werd opgericht in 1894 in Chicago. Ze certificeren producten met als doel de wereld een veiligere plek te maken voor zowel werknemers als consumenten.

  Is Ul -Vermelding Internationaal?

  UL is uitgebreid naar een organisatie met 64 laboratoria, testen en certificeringsfaciliteiten voor klanten in 104 landen.

  Wat Zijn 2 Soorten Ul -Certificeringen?

  In plaats daarvan zijn er drie verschillende categorieën: UL herkend, UL vermeld en UL geclassificeerd.

  Wat Is Ul -Gecertificeerd?

  UL staat voor Underwriter Laboratories, een certificeringsbedrijf van derden dat al meer dan een eeuw bestaat. UL werd opgericht in 1894 in Chicago. Ze certificeren producten met als doel de wereld een veiligere plek te maken voor zowel werknemers als consumenten.

  Wat Maakt Ul Vermeld?

  Het UL -beursgenoteerde zegel betekent dat het product door UL is getest op nationaal erkende veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Bovendien is het gebleken dat het vrij is van een redelijk te voorzien risico op brand, elektrische schok in een divisie 2 -omgeving.

  Hoe Weet U Of Uw Ul Wordt Vermeld?

  Rechtstreeks van de Help -pagina van de Underwriters Laboratories, hier is waar u naar moet zoeken bij het identificeren van een goed UL -label:

  1. Zoek naar het UL -handelsmerk!
  2. Rechts onder het UL -handelsmerk verschijnt het woord dat wordt vermeld of geclassificeerd in alle hoofdletters.
  3. Onder vermeld/geclassificeerd vindt u wat het product is.

Leave a Comment

Your email address will not be published.