Hoe Draag Je Puma’s?

hoe draag je puma’s? – sinds de tijd dat jaguar zijn geselecteerde gecoördineerde inspanningen met stijlsymbool rihanna stuurde, hebben panther -mentoren voor dames het hoogste punt van lijsten van dingen om de hele wereld te omzeilen, neergeschoten.

We hebben vijf van onze nummer één stijlen gekozen om je de beste manier te vertellen om de look te trekken – of je nu een fan bent of panter of de voorkeur geeft aan de voorbeeldige zachte koeienhuidcoaches.

Bekleed door voor onze volledige assistent of gebruik de snelle verbindingen eronder om rechtstreeks naar uw #1 -stijl te springen:.

De jaguar wild werd in 2016 verzonden en zag zijn bekendheid snel toenemen dankzij de hulp van merkminister kylie jenner.

Als we erachter komen hoe we zowel vrouwelijk als woest kunnen zijn, kunnen we niet genoeg krijgen van deze modern ogende voorbereidingsschoen.

Je kunt een reikwijdte van briljante en gedempte kleuren kiezen, evenals verschillende keuzes voor het bevestigen.

Maak je panter woedend mentoren de superster door ze te dragen met dunne plakbroek of kousen om ze echt te laten zien.

Ze zien er perfect uit als een onderdeel van monochrome outfit, dus de overweging blijft stevig op je trappen.

Voltooi de look met een kalfsleer -motorrijder voor extra mentaliteit. De jaguar verzachtte koehide -mentor is nog nooit zo stijlvol geweest sinds fans zich haastten om de rihanna creeper op te eten wanneer eerder werd geleverd in 2015.

Ze zijn misschien wel de meest aanpasbare stijlen van jaguar -schoenen en biedt een moment op uw standaard kick (die alleen als het ware voor het trainingscentrum zou moeten blijven?)!).

Leave a Comment

Your email address will not be published.