Hoe Dood Je Een Spotvogel Hoofdstuk 7 En 8 Samenvatting?

hoe dood je een spotvogel hoofdstuk 7 en 8 samenvatting? – een paar dagen na het feit, na school is het jaar begonnen, laat jem scout weten dat hij de spijkerbroek zag die verbijsterd was en vlekkeloos over de muur hing.

Wanneer ze die dag van school thuiskomen, vinden ze nog een aanwezige verborgen in de knothole op: een prop dim twine.

Ze laten het daar een paar dagen achter, maar niemand neemt het, dus ze garanderen het voor hun eigen.

Het is duidelijk dat scout net zo verontrust is in de 2e klas als ze zich als eerste was, maar jem garandeert haar dat school beter wordt naarmate verder gaat langs één gaat.

Laat die herfst verschijnt een ander aanwezig in de knothole u2014 twee figuren gesneden in cleanser om eruit te zien als scout en jem.

De cijfers worden dus voortgezet door kauwgom te bijten, een spellinghoningbijdecoratie en een oud zakhorloge.

De volgende dag merken jem en scout op dat de knothole is geladen met beton. Wanneer jem de heer radley (nathan radley, boo’s broer of zus) vraagt ​​naar de knothole de volgende dag, antwoordt mr.

Radley dat hij de knothole stopte op het terrein dat de boom het stof bijt.

Wat Zijn De Belangrijkste Gebeurtenissen In Hoofdstuk 7 En 8 Van To Kill A Mockingbird?

Omdat de school wordt uitgeroepen vanwege de sneeuw, besluiten Scout en Jem Miss Maudie te bezoeken. Ze lenen de sneeuw van haar tuin en bouwen een sneeuwpop die lijkt op Mr. Avery. ‘S Nachts wordt Scout gewekt uit haar slaap en wordt geïnformeerd dat het huis van Miss Maudie in brand heeft gevallen.

Wat Gebeurt Er In Hoofdstuk 7 Van How Dood You Dood A Mockingbird?

Door Harper Lee Na zijn avonturen op de Radley Place is Jem een ​​week in een slecht humeur. Scout begint het tweede leerjaar. Het is net zo erg als eerste leerjaar. Jem vertelt Scout eindelijk wat er gebeurde toen hij terugging naar het Radley -huis: zijn broek werd opgevouwen bovenop het hek en de traan erin was slordig hersteld.

Wat Vonden Scout En Jem In De Boom Hoofdstuk 7 8?

Ze vinden een bal van grijze touw, een pakket kauwgom en een oude spellingsbijenmedaille.

Wat Is Een Memorabele Lijn In Hoofdstuk 7 8 In Om Een ​​Spotvogel Te Doden?

“Toen we het huis binnengingen, zag ik dat hij huilde; Zijn gezicht was vies op de juiste plaatsen, maar ik vond het vreemd dat ik hem niet had gehoord. ‘

Wat Gebeurde Er In Hoofdstuk 7 Om Een ​​Spotvogel Te Doden?

Door Harper Lee Na zijn avonturen op de Radley Place is Jem een ​​week in een slecht humeur. Scout begint het tweede leerjaar. Het is net zo erg als eerste leerjaar. Jem vertelt Scout eindelijk wat er gebeurde toen hij terugging naar het Radley -huis: zijn broek werd opgevouwen bovenop het hek en de traan erin was slordig hersteld.

Wat Gebeurt Er In Hoofdstuk 8 Van To Kill A Mockingbird?

Samenvatting: Hoofdstuk 8 Jem en Scout slepen zoveel mogelijk sneeuw als ze konden van de tuin van Miss Maudie naar hun eigen. Omdat er niet genoeg sneeuw is om een ​​echte sneeuwpop te maken, bouwen ze een kleine figuur uit vuil en bedekken het met sneeuw. Ze laten het lijken op Mr. Avery, een onaangename man die op straat leeft.

Wat Is De Belangrijkste Gebeurtenis In Hoofdstuk 8 Van To Kill A Mockingbird?

Radley sterft in de winter en Scout en Jem kunnen niet helpen, maar theoretiseren dat Boo haar heeft vermoord. Ze zijn zelfs enigszins teleurgesteld wanneer Atticus hen informeert dat ze stierf aan natuurlijke oorzaken. Vervolgens zien de broers en zussen voor het eerst sneeuw.

Wat Deed Boo Radley In Hoofdstuk 7?

Analyse: Hoofdstukken 7–8 De lezer moet tussen de regels lezen – bijvoorbeeld, dat het Boo Radley was die Jem’s broek herstelde en de cadeautjes in de boom plaatste, omdat Scout niet beseft dat Boo’s hand aan het werk is totdat Jem uitlegt totdat Jem uitlegt Dingen om na het vuur te atticus.

Wat Gebeurt Er Met De Knothole In Hoofdstuk 7?

De volgende dag ontdekken Jem en Scout dat de Knothole is gevuld met cement. Wanneer Jem de volgende dag de heer Radley (Nathan Radley, Boo’s broer) vraagt ​​naar de Knothole, antwoordt Mr. Radley dat hij de Knothole heeft aangesloten omdat de boom sterft.

Wat Doet Jem Aan Het Einde Van Hoofdstuk 7?

Jem huilt aan het einde van hoofdstuk 7 omdat hij zich zijn hele leven realiseert toen hij zei hoe gemeen boo was, was compleet en volkomen leugens. Boo werd de hele tijd mishandeld en niemand zal hem helpen.

Wat Vonden Scout En Jem In De Boom 7 8?

Laat die herfst verschijnt een ander aanwezig in de Knothole – twee cijfers uitgehouwen in zeep om op Scout en Jem te lijken. De figuren worden op hun beurt gevolgd door kauwgom, een spellingsbijenmedaille en een oud zakhorloge. De volgende dag ontdekken Jem en Scout dat de Knothole is gevuld met cement.

Wat Vindt Scout In De Boom In Hoofdstuk 7?

Als het er nog een paar dagen later is, nemen ze het aan. Een paar weken later, wanneer ze weer door de boom lopen, ontdekken ze twee beeldjes uit zeep. De beeldjes, een jongen en een meisje, lijken net als Jem en Scout. In de volgende weken vinden ze tandvlees, een medaille en een zakhorloge.

Wat Vonden Jem En Scout In De Boom?

Wat vonden Jem en Scout nog meer in de boom van de Radley? Jem en Scout vonden twee zeepbars met mensen die in hen zijn gegraveerd (Jem en Scout zijn de mensen), een volledig pakje kauwgom, een bal van touw, een spellingsbijtrofee en een zakhorloge aan een ketting met een mes bevestigd. Er zijn misschien nog veel meer items in de boom geweest.

Wat Vond Scout In Het Boomgat?

Op een dag na school passeert ze de Radley -plaats en ziet ze wat aluminiumfolie uit een knothole steken in een van de eiken van de radleys. Scout reikt in de knothole en ontdekt twee stukken kauwgom. Ze kauwt beide stukken en vertelt Jem erover.

Leave a Comment

Your email address will not be published.