Hoe Controleer Ik Mijn Dek Op Clash Royale?

hoe controleer ik mijn dek op clash royale? – conflict royale is een multiplayer constant vijandige techniekspel waarin spelers acht-kaarten dekken samenstellen met kaarten die van normaal naar ondersteuning gaan.

Spelers kunnen elke mix van acht kaarten bouwen en gebruiken als een deck, maar hoe kunnen ze weten dat ze ervan uitgaan dat het deck dat ze hebben gemaakt fit is voor het winnen van multiplayer- en groepsoorloggevechten?.

Dit is waar de conflict royale deck checker binnenkomt; het is een dekcontrole-programma dat er een helpt bij het begrijpen van de activa en tekortkomingen van hun deck zodat ze de nodige verbeteringen kunnen uitrollen.

Deck checker beoordeelt een dek in het licht van een assortiment modellen en beveelt manieren aan om het verder te ontwikkelen.

In dit artikel bespreken we deck checker en hoe deze te gebruiken.

Is Een 2,6 Varken Goed?

2.6 Hog -cyclus is het meest stabiele archetype in het hele spel, het heeft de tand des tijds doorstaan ​​en is nu een geweldige gratis om vriendelijk dek te spelen en als je eenmaal de micro -interacties beheerst, kun je gemakkelijk elk seizoen een nieuwe PB raken.

Hoe Test Ik Mijn Dek In Clash Royale?

Hoe gebruik ik de Clash Royale Deck Checker?

  1. Ga naar de sectie In-game profiel.
  2. Je vindt een uniek alfa-numeriek nummer beginnend met het # teken.
  3. Tik op het nummer om het te kopiëren en plak hetzelfde op de website om alle decks te laden.
  4. Is Hog 2,6 Hoge Vaardigheid?

    Dit is een dek met hoge vaardigheden, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je elke wedstrijd in het spel in elkaar slaan. Je moet altijd ernaar streven om een ​​goede waarde te krijgen van je fietstekaarten, met name Ice Spirit en skeletten ter verdediging.

Leave a Comment

Your email address will not be published.