Hoe Breek Je Muren In Roest?

hoe breek je muren in roest? – rust is een spel dat een uitzonderlijk opmerkelijk universum voor de spelers heeft gemaakt. het punt van dit spel is om het ook te maken, en de risico’s zijn een groot aantal.

Spelers moeten zichzelf redden van weerzinwekkende jagers en andere meedogenloze spelers. Afgezien daarvan moeten de spelers het verlangen, het klimaat, het klimaat verdragen, en dat is slechts het topje van de ijsberg.

Om in dit vreselijke land op te gaan, moeten de spelers talloze activa verzamelen, waardevolle dingen creëren.

Spelers hebben af ​​en toe problemen met het uitzoeken van specifieke activiteiten van het spel. Een van hen is de middelen om scheiders in roest te vernietigen.

In rust zijn de spelers in stabiel gevaar en om weg te blijven van deze omstandigheden en zichzelf te beschermen, moeten de spelers scheiders om hen heen samenstellen.

Deze scheiders beschermen hen van jagers en helpen hen bij het verdragen van de weerpatronen in het spel.

Hoewel het opbouwen van deze verzekeringen, moeten de spelers voorzichtig zijn met de scheidingsregelingen, zoals wanneer het is geplaatst, het heel goed kan een belangrijk blok zijn om het uit dat gebied te elimineren.

Talloze spelers willen erachter komen hoe ze scheiders in roest kunnen breken. Er is geen eenvoudige methode om scheiders in roest te breken.

De spelers hebben een specifieke tijdsperiode nadat ze hun scheiders hebben geplaatst, om precies te zijn dat de spelers 10 minuten hebben.

Wanneer ze de verdeler hebben geplaatst, hebben de spelers 10 minuten om deze verdeler te migreren op elke plaats die ze nodig hebben.

Nadat mogelijk is gestegen, wordt de verdeler een duurzaam artikel en de belangrijkste benadering om het te elimineren, is door het te vernietigen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.