Hoe Beweeg Je Een Softub?

hoe beweeg je een softub? – vouw uw spa in positie. uw softubu00ae kan gemakkelijk door elke standaardinvoer of tuindeur worden verplaatst.

Je bad weegt minder dan 75 pond! iedereen kan het van de ene plek naar de andere verplaatsen.

Om je softubu00ae buiten de late lente en binnen te zetten gedurende de koudere tijd van het jaar, is het een gemakkelijke taak verplaatsen.

Je kunt het ook effectief een kans geven op betere plaatsen in je scène voor de ideale pasvorm.

Wanneer u uw softubu00ae plaatst waar u het nodig hebt, koppelt u het hydromateu00ae -framework gewoon aan uw softubu00ae door de drie connectoren te repareren.

Gemakkelijk te monteren. Laad met water uit uw kinderdagverblijfslang en associeer vervolgens uw softubu00ae aan elke standaard 120v, 15-ampatel.

Waardeer over een paar uur!.

Hoe Verplaats Je Een Bubbelbad Met Één Persoon?

Hoe u een bubbelbad op platte oppervlakken kunt verplaatsen als een dek:

 1. Met één persoon aan elke kant van de bubbelbad, til het bad van de grond en plaats de 4 x 4 -planken, of meubelschuifjes, eronder, .
 2. Bevestig de bubbelbad aan de dollies met vastbindende riemen om ervoor te zorgen dat het bad niet beweegt.
 3. Hoe Klik Je Een Bubbelbad Op?

  Hoe een bubbelbad te tillen

  1. Plaats het bubbelbad. Als uw route naar de vrachtwagen smal is, zet u uw bubbelbad op zijn zijkant.
  2. Schuif de 2x4s onder het bubbelbad.
  3. Til de hot tub op de dollies op.
  4. Breng de hot tub naar de bewegende vrachtwagen.
  5. Laad de hot tub op de bewegende vrachtwagen.
  6. Kun Je Zelf Een Bubbelbad Verplaatsen?

   Wat je ook doet, probeer niet zelf een bubbelbad te verplaatsen. De buitenspa is gewoon te zwaar voor een persoon om alleen te bewegen.

   Kun Je Een Hot Tub Verplaatsen Als Je Eenmaal Is Geïnstalleerd?

   Spa’s kunnen vrij groot en onhandig gevormd zijn. Maar goed voorbereide bubbelbaden zijn gemakkelijker te verplaatsen dan je zou denken. Hoewel het inschakelen van vrienden om te helpen niet de beste manier is om een ​​bubbelbad veilig te verplaatsen, en een bubbelbad zelf kunnen verplaatsen, kan het duur zijn en elke bestaande garantie ongeldig zijn (meer daarover hieronder), is het mogelijk.

   Hoe Zwaar Is Een Bubbelbad Zonder Water?

   Volgens Fiberon weegt een bubbelbad van 56 vierkante voet zonder water meestal ongeveer 900 pond, terwijl een bubbelbad met water tot 6000 pond kan wegen. Yikes! Het spreekt voor zich dat je moet plannen voor een serieus zwaar tillen bij het verplaatsen van deze grote buitenfunctie.

   Kun Je Gemakkelijk Een Bubbelbad Verplaatsen?

   Je kunt je spa op zijn kant of op zijn basis verplaatsen, zolang deze comfortabel in de vrachtwagen past. Als u besluit het op zijn kant te verplaatsen, zorg er dan voor dat het niet aan de kant is waar het zijpaneel zich bevindt. U wilt een vrachtwagen krijgen met een bewegende helling of hydraulische lift om het verhuisproces eenvoudiger te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.