Hoe Bewaar Je De Score In Het Bowlingwerkblad?

hoe bewaar je de score in het bowlingwerkblad? – scoringscapaciteiten, u kunt de score invoeren voor elke behuizing in de basislijn. je hebt een open behuizing van 9 plaatsen.

Voeg 9 toe aan je eerdere score (15), en jij. Op deze manier focussen 10 + 10 = 20 verworven voor edge 5.

Voeg 20 toe aan je eerdere score, en. Je hebt een open behuizing van 8 plaatsen. Voeg 8 toe aan je geaggregeerde in het verleden, en dat heb je.

Je hebt een open behuizing van 9 plaatsen. Voeg 9 toe aan je geaggregeerde in het verleden, en dat heb je.

Reserve! u koopt 10 focuss naast uw volgende opname. Voor deze situatie is uw volgende schot. De meest opmerkelijke denkbare score in bowlen is een 300 -game.

Dat wordt bereikt wanneer een bowler 12 opeenvolgende stakingen rolt in een eenzaam spel. Een spel bestaat uit 10 randen.

Een rand bestaat uit twee inspanningen om elk van de pennen neer te slaan. Ervan uitgaande dat een bowler elk van de 10 pinnen neerstort op de hoofdpoging, staat het bekend als een staking.

Ervan uitgaande dat een bowler elk van de pennen met twee transport in een behuizing neerbuigt, staat het bekend als een extra.

Bij de kans dat de bowler verwaarloost om elk van de pennen in een rand te bonzen, wordt het een open behuizing genoemd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.