Hoe Betaal Ik Voor Mijn Bart Ticket?

hoe betaal ik voor mijn bart -ticket? – jongeren van 4 en onder rijden gratis, maar elke andere persoon moet een trimmer -kaart of bartpapierticket hebben (momenteel niet verkocht op stations) met gestapelde reserves.

Bewijs van aflevering is vereist. Gebruik de bart charge mini-computer om de kosten van een specifieke bart-reis te observeren.

Candy -machines erkennen alle amerikaanse munten en dollar greenbacks (behoudens $ 50 en $ 100 noten). Selecteer machines erkennen krediet- en laadkaarten.

Sommige kooplimieten zijn van toepassing zoals ingelijst op onze deals pagina. Ruiters betalen voor bart met een trimmer -kaart, die kan worden gebruikt met apple pay en google pay.

Hoewel trimmer wordt gebruikt om bart te betalen, is het allesbehalve een bart -item. Trimmer is de over de hele linie van de geluidsregio die wordt beheerd door de metropolitan transportation commission.

Trimmer is herbruikbaar, herlaadbaar en lokaal erkend over andere reiskaders.

Kunt U Bart Betalen Met Contant Geld?

Alle BART -stations hebben Clipper -automaten die contant, creditcards en betaalkaarten als betaling accepteren. U kunt contante waarde toevoegen aan Clipper -kaarten bij alle BART -ticketmachines.

Kunt U Bart Betalen Op De Telefoon?

De regionale transit -tariefkaart wordt nu ondersteund op de iPhone-, Apple Watch- en Android -apparaten die Google Pay ondersteunen. Bart Fare Gates ondersteunen mobiele clipperbetaling. Ruiters kunnen op hun smartphone of smartwatch op de Clipper -lezer tikken bij het binnenkomen en verlaten van het BART -systeem.

Werkt De Clipper -Kaart Op Bart?

Ruiters betalen voor BART met een Clipper -kaart, die kan worden gebruikt met Apple Pay en Google Pay. Hoewel Clipper wordt gebruikt om BART te betalen, is het geen BART -product. Clipper is de alles-in-één transitkaart van de Bay Area, beheerd door de Metropolitan Transportation Commission.

Kan Ik Mijn Clipper -Kaart Op Mijn Telefoon Plaatsen?

Op uw Android -telefoon kunt u uw bestaande plastic kaart overbrengen in Google Pay met behulp van de Clipper -app. Voor meer stapsgewijze instructies over het overbrengen van uw plastic clipper-kaart naar Google Pay, ga naar de Clipper op uw Android-pagina of bekijk deze How-to-videoopens in een nieuw venster.

Moet Ik Een Clipper -Kaart Op Bart Gebruiken?

Uw tarief betalen. Kinderen van 4 en onder rijden gratis, maar alle anderen moeten een Clipper -kaart of Bart Paper Ticket hebben (niet langer verkocht op stations) met geladen fondsen. Betalingsproef is vereist. Gebruik de BART -tariefcalculator om de kosten van een bepaalde BART -reis te vinden.

Neemt Bart Nog Steeds Papieren Tickets?

In december 2020 voltooide BART de overgang van machines op alle stations om Clipper aan te bieden als het enige te kopen tariefproduct. Hoewel papieren tickets niet langer beschikbaar zijn voor aankoop op stations, kunnen renners nog steeds de papieren tickets gebruiken die ze al moeten binnenkomen en verlaat via tariefpoorten.

Kan Ik Mijn Clipper -Kaart Laden Bij Walgreens?

Walgreens/andere retailers kopen een klipperkaart voor volwassenen of laadwaarde op elk type clipperkaart.

Hoe Betaal Je Voor Bart Op De Iphone?

Binnen Apple Wallet kunnen gebruikers waarde op de Clipper -kaart laden door de knop “Geld toevoegen” te selecteren. De geladen waarde wordt onmiddellijk aan de Apple -portemonnee toegevoegd. Auto-laden voor bestaande Clipper-kaarten die naar Apple Watch zijn overgedragen, worden ook overgedragen.

Kan Ik Mijn Telefoon Gebruiken In Plaats Van Clipper -Kaart?

U kunt betalen voor tarieven met Google Pay door uw telefoonscherm aan te zetten en vervolgens uw Android -telefoon in de buurt van een Clipper -lezer in te houden. Tag je telefoon elke keer dat je aan boord gaat in een bus, trein of veerboot, inclusief wanneer je overstapt.

Kun Je Clipper -Kaart Op De Iphone Zetten?

Als u al een fysieke Clipper -kaart hebt, kunt u deze eenvoudig overbrengen naar uw iPhone of Apple Watch. Open Apple Wallet en tik op het pluspictogram. Selecteer Transit -kaart en vervolgens Clipper. Tik op de bestaande kaart over en volg de instructies op het scherm.

Kan Ik Bart Betalen Met Apple Pay?

Naarmate renners terugkeren naar het openbaar vervoer van Bart en Bay Area, is Clipper Card nu gemakkelijker te gebruiken dan ooit. De regionale transit -tariefkaart wordt nu ondersteund op de iPhone-, Apple Watch- en Android -apparaten die Google Pay ondersteunen.

Kan Ik Clipper Card Bart En Muni Gebruiken?

Clipper®: Clipper is de alles-in-één transitkaart voor de Bay Area. Gebruik uw Clipper -kaart op alle Bay Area Transit Systems, inclusief MUNI.

Kun Je De Telefoonklipperkaart Op Bart Gebruiken?

Naarmate renners terugkeren naar het openbaar vervoer van Bart en Bay Area, is Clipper Card nu gemakkelijker te gebruiken dan ooit. De regionale transit -tariefkaart wordt nu ondersteund op de iPhone-, Apple Watch- en Android -apparaten die Google Pay ondersteunen. Bart Fare Gates ondersteunen mobiele clipperbetaling.

Hoe Laad Ik Mijn Clipper -Kaart Voor Bart?

Alle BART -stations hebben Clipper -automaten die contant, creditcards en betaalkaarten als betaling accepteren. U kunt contante waarde toevoegen aan Clipper -kaarten bij alle BART -ticketmachines. Clipper -kaarten kunnen online worden besteld op www.clippercard.com. Veel verkooppunten in de hele regio verkopen ook Clipper -kaarten.

Welke Steden Gebruiken Clipper -Kaart?

Clipper wordt geaccepteerd door bijna alle openbaar vervoerdiensten in de Bay Area, inclusief Muni, Bart, Caltrain, AC Transit, Samtrans, Golden Gate Transit, Golden Gate Ferry, San Francisco Bay Ferry, VTA en vele anderen.

Hoe Laad Ik Een Clipper -Kaart Op Mijn Iphone?

Op uw iPhone

 1. Open de portemonnee -app op uw iPhone en druk op het pictogram “+”. Lijst en tik op doorgaan.
 2. Selecteer het waardevermogen dat moet worden toegevoegd en volg aanwijzingen om de aankoop te voltooien (opmerking: dit is de enige manier waarop u contante waarde aan uw telefoon in Apple Wallet kunt toevoegen)
 3. Hoe Breng Ik Mijn Clipper -Kaart Over Naar Mijn Android -Telefoon?

  Hoe u een plastic clipperkaart overbrengt naar Google Pay

  1. Download de Clipper -app van de Google Play Store.
  2. Meld u aan bij uw Clipper -account of maak een nieuw account en voeg uw plastic kaart toe (Uw kaart moet worden geregistreerd om deze over te dragen naar Google Pay)
  3. Kun Je Clipper -Kaart Toevoegen Aan Apple Wallet?

   Op 19 mei arriveerde Clipper Card op Google Pay, waardoor Android -gebruikers konden betalen voor tarieven via hun telefoons. Klanten kunnen nu een nieuwe of bestaande Clipper -kaart rechtstreeks via Apple Wallet toevoegen en contante waarde laden met Apple Pay altijd, overal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.