Hoe Begin Ik Een Zwarte En Decker Workmate?

hoe begin ik een zwarte en decker -workmate? – dan is een geautoriseerde elektrische expert en is al vrij lange tijd een vastgoedhouder.

Hij heeft bijna over het algemeen zijn eigen onderhouds- en verbeteringsopdrachten gedaan.

De dark and decker coworker is een wonder van een werkbank voor thuisgebruik en expert.

Deze instortende werkbank is voldoende lichtgewicht om met u over te brengen, en met een inherente strakke klem, wat is er beter?.

Dark en decker presenteerden de collega eeuwen geleden (mijn eigen collega is ongeveer 20 jaar oud) en is in een show van de levensduur van bepaalde gedachten vandaag nog toegankelijk.

B&d heeft de eerste regel nu uitgebreid naar drie modellen, met verschillende vaardigheden en kosten, maar ze zijn nog steeds varianten van de zeer fundamentele collega die wordt aanbeden door zoveel fans van woningverbetering.

Het meest essentieel is de collega een kleine werkbank met een inherente strakke klem.

Een van de twee barricades die het werkbankoppervlak maken, is gefixeerd, terwijl verschillende bewegingen naar en weer door middel van twee schroefgrepen, wat de strakke klemimpact heeft.

Stakes zijn ook onafhankelijk toegankelijk, hoewel de collega vier van de handige “hoektanden” vergezelt die de grootte van het werkstuk dat kan worden gehouden uitbreiden.

Als een techniek voor het vastsluiten van materialen voor saaie of snijstaken, is het ongeƫvenaard.

Waar Gebruik Je Een Workmate Voor?

Een collega wordt gebruikt als een extra paar handen voor het werkgebied van de klusjesman. De workmate is ontworpen om honderden ponden te ondersteunen. Het is een draagbare werkbank die kan worden gevouwen om ruimte te besparen en gemakkelijk kan worden verplaatst. De benen en het frame zijn gemaakt van staal met een stevige houten bank top.

Wat Is De Beste Workmate?

De 6 beste draagbare werkbanks

 1. Worx Pegasus multifunctionele werkbank-het beste algemeen. Controleer de laatste prijs.
 2. Black+Decker Workmate Portable Workbench – Beste waarde.
 3. Kreg Mobile Project Center – Premium Choice.
 4. Keter vouwtafel werkbank.
 5. Prestatietool W54025 Portable Workbench.
 6. Disston omnable 4 in 1 draagbare werkbank.
 7. Hoe Ga Je Uit Met Een Zwarte En Decker -Workmate?

  Bronnen

  1. De meest betrouwbare dating is van de productiecodes van Brockville die in inkt op het onderoppervlak van de houten kaken of op de metalen stap zijn gestempeld.
  2. Er is ook papieren efemerea zoals advertenties en beoordelingen in tijdschriften, en Black & Decker -catalogi.
  3. In Welk Jaar Kwam De Werkgenoot Van Black En Decker Uit?

   De eerste werkgenoot van Black & Decker die in 1974 in de Verenigde Staten werd verkocht, was het model 79-001. In de komende acht jaar ging de productie van de 79-001 door tien versies onder verschillende “type” -benamingen; De eerste was het type E, gevolgd door types 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published.