Hoe Beantwoord Je Bon Voyage?

hoe beantwoord je bon voyage? – daarom is meestal een articulatie wanneer iemand een excursie per boot gaat maken. het beent “grote excursie” in het frans.

Of aan de andere kant de extra casual “afscheid”. Ik voel me “zeer gewaardeerd” zou de klus als reactie doen. Het kan worden gebruikt om “volledig vervulde onderneming” te zeggen in de extravagante methodologie.

“farewell and bon journey”, verwezen naar hij, die zijn hand uitstak. Hij wenste haar “bon voayge” voor de 6e keer in de knapperige dageraad.

Mijn moeder grijnsde naar me zoals ik gaf, en wenste me een bon -reis. Wordt bon journey bovendien afscheid geleid? je zegt ‘bon journey’ tegen iemand die op een excursie gaat, als een methode om afscheid te nemen en hen een uitstekende excursie te wensen.

Bon journey. Je kunt de articulation bon journey gebruiken om een ​​amigo eigenlijk nodig te hebben terwijl ze op bezoek gaat.

Bon journey betekent echt “geweldige reis” in het frans, en het kan heel goed worden gebruikt als een tussenwerpsel, een energieke of verfijnde strategie om iemand af te sturen op een excursie.

Terwijl je eet en bovendien zie je iemand die hij kan zeggen “geniet van je avondmaal”, “bon appu00e9tit” of “geniet”.

Ik kan hem antwoorden door “veel verplicht” te zeggen, als een vertegenwoordiging. Hoe dan ook, bijvoorbeeld in het spaans zeggen we gewoonlijk een zin die een ding voorstelt als “je zult de optie hebben om een ​​stukje van mij/ons te zijn, bij de kans dat je wilt” (hem verwelkomen).

Leave a Comment

Your email address will not be published.