Heeft Lasainian Tomlinson Kinderen?

heeft lasainian tomlinson kinderen? – lasainian “lt” tomlinson is voor de daaropvolgende tijd een vader geworden. de nfl -speler en zijn betere helft torsha nodigden hun volgende kind, een meisje genaamd dayah lynn tomlinson, op zaterdag (tien september) uit.

Dit is het tweede wonder voor de tomlinsons wiens vijfjarige strijd om kinderen te laten herinneren een doodgeboorte voor 2005.

Tomlinson is vaak bekend onder zijn initialen, l. T. [2] [3] een krachtige passer op halfback-keuze speelt, tomlinson gooide zeven scorepassen en posities tweede achter walter payton (8) voor niet-quarterbacks sinds de afl-nfl-consolidatie in 1970.

[4] [5] hij werd de hele tien jaargroep van de nfl genoemd als een van de beste rennen van de jaren 2000.

Tomlinson speelde schoolvoetbal aan texas christian college (tcu), verwierf overeenkomst all-america prijst en won de doak walker grant als de beste school die terugliep.

Hij genoot van negen seizoenen met de chargers. Tijdens het nfl -seizoen van 2006 vestigde hij een paar nfl -score scorende records en kreeg verschillende onderscheidingen en subsidies, waaronder de belangrijkste spelerbeurs van de nfl en de heilige player of the year -subsidie ​​van de bijbehorende pers.

In 2010 onderschreef hij als een gratis specialist bij de new yorkse vliegtuigen en speelde hij twee seizoenen voordat hij na 2011 ontslag nam.

Tomlinson werd ter wereld gebracht naar loreane chappelle en oliver tomlinson in rosebud, texas.

Zijn vader verliet het gezin toen tomlinson zeven jaar oud was. [6] tomlinson zag zijn vader daarna niet vaak.

[7] zijn moeder vulde in als een evangelist. Op negenjarige leeftijd trad tomlinson toe tot het pop warner little researchers football program en scoorde een score wanneer hij voor het eerst contact opnam met de bal.

[6].

Wat Is Er Met Lasainian Thomas Gebeurd?

LaSainian Tomlinson fungeert momenteel als studio -analist voor het NFL -netwerk en een speciale adviseur van de eigenaar van de Los Angeles Chargers. Hij werd in 2017 opgenomen in de NFL Hall of Fame en de College Football Hall of Fame in 2014.

Is Lasainian Tomlinson Gemengd?

“Ik ben van een gemengde race en ik vertegenwoordig Amerika. Mijn verhaal is het verhaal van Amerika.

Wat Doet Lasainian Thomas Nu?

LaSainian Tomlinson fungeert momenteel als studio -analist voor het NFL -netwerk en een speciale adviseur van de eigenaar van de Los Angeles Chargers. Hij werd in 2017 opgenomen in de NFL Hall of Fame en de College Football Hall of Fame in 2014.

Is Lasainian Tomlinson Nog Steeds Op Het Nfl -Netwerk?

LaSainian Tomlinson is de Pro Football Hall of Famer en 2006 NFL MVP. Hij dient als studio -analist voor tal van NFL -netwerkprogramma’s zoals NFL Total Access. Tomlinson is lid van de Pro Football Hall of Fame Class van 2017.

Welk Ras Is Lasainian Tomlinson?

“Ik ben er vast van overtuigd dat God mij koos om twee races samen te brengen onder één achternaam: Tomlinson,” zei Tomlinson in zijn inductietoespraak van 2017. “Ik ben van een gemengde race en ik vertegenwoordig Amerika. Mijn verhaal is het verhaal van Amerika. Al onze voorouders, tenzij we Amerikaans Indisch zijn, kwamen uit een ander land, een andere cultuur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.