Die Onmogelijke Quiz Maakte?

die onmogelijke quiz maakte? – de onvoorstelbare test is een beroemd glimmer-testspel gemaakt door splopp-me-do. het werd geleverd in 2007 en werd bekend sinds het moment dat gerenommeerde youtubers het begonnen te spelen.

Jacksepticeye was een van die youtubers. De game is een op internet gebaseerde test, ondanks het feit dat het in plaats van standaardvragen en antwoorden vreemde belicht en een paar onderzoeken gedurende vijf seconden worden gecoördineerd; wanneer de bom ontploft, moet je altijd beginnen.

De onbegrijpelijke test is een hit streak game gemaakt door splapp-me-do en het primaire fundamentele gedeelte van de ondenkbare testreeks.

Het werd aanvankelijk geleverd op 20 februari 2007 op newgrounds en deviantart, maar de deviantart-weergave werd op dit moment een korte tijd later gebracht in de buurt walk 2007 als een “lichtvariant”, met al zijn muziek verwijderd.

Kun Je De Onmogelijke Quiz Verslaan?

Om de onmogelijke quiz te voltooien, hoeft u alleen maar alle zeven skips die u tijdens het spel heeft te gebruiken in deze vraag te gebruiken. Dit betekent dat als je er minstens één hebt gebruikt voordat je hier bent (of geen van de twee skips in vraag 84 zou verkrijgen), het spel eigenlijk onmogelijk te verslaan wordt.

Wie Heeft Onmogelijke Quiz 2 Gemaakt?

De Impossible Quiz 2 is de tweede aflevering van de moeilijkste trivia -quiz op het woord brede web. Vragen werden zelfs lastig dan in de eerste quiz, waardoor deze game officieel de moeilijkste beschikbare beschikbare. De maker splapp-me-do heeft alles gedaan om ervoor te zorgen dat je niet slagen om deze quiz te voltooien.

Waar Woont De Maker Van De Onmogelijke Quiz?

Glenn Rhodes (geboren: 2 juni 1986 [Leeftijd: 35]), algemeen bekend als splopp-me-do, is de Britse maker achter de Impossible Quiz-serie. Hij woont in Hull, Engeland en trekt graag een aantal willekeurige personages.

Wat Is Het Antwoord Op Nummer 15 In De Onmogelijke Quiz?

Om deze vraag op te lossen, moet je “paard” typen in het in-game toetsenbord, omdat een paard de geluiden maakt die door de boodschap worden genoemd, om nog maar te zwijgen van het silhouet van het paard daar. Als u de vraag voltooit, worden de letters groen. Als je op een verkeerde brief drukt, verliest je een leven.

Hoe Win Je De Onmogelijke Quiz?

Sla nooit een vraag over. Met de game kunt u “Skips” verdienen die kunnen worden gebruikt om enkele vragen over te slaan als u vastloopt, maar niet verleid wordt! Het is onmogelijk om het spel te verslaan, tenzij je alle zeven “skips” hebt op vraag 110 (de laatste vraag).

Hoe Sla Je De Onmogelijke Quiz Over?

Skips zijn groene pijlvormige power-ups waarmee je één vraag kunt overslaan, behalve wanneer je overslaan is uitgeschakeld. Skips zijn aanwezig sinds de volledige release van de onmogelijke quiz, maar zijn functioneel nutteloos in de eerste quiz, omdat de laatste vraag vereist dat alle zeven skips slagen.

Wat Is Het Moeilijkste Niveau In Onmogelijke Quiz?

De Epic 10 zijn de tien laatste vragen in de eerste onmogelijke quiz, en verreweg de moeilijkste in het spel.

Hoeveel Vragen Staan ​​Er Op De Onmogelijke Quiz?

Je moet alle 110 vragen van het spel in één take verslaan, geen checkpoints daartussenin.

Wat Is Het Antwoord Voor De Onmogelijke Quiz 2?

Klik en sleep de woorden “een pinguïn” om het antwoord te onthullen. 11. Raak de blauwe delen van het doolhof niet aan. Ga eerst omhoog, vervolgens naar links, klik en houd de linkermuisknop ingedrukt om de sleutel te pakken, ga dan naar rechts en zet deze in het slot om door te gaan.

Is Er Een Onmogelijke Quiz 2?

De Impossible Quiz 2 is de tweede aflevering van de moeilijkste trivia -quiz op het woord brede web. Vragen werden zelfs lastig dan in de eerste quiz, waardoor deze game officieel de moeilijkste beschikbare beschikbare.

Wie Heeft Onmogelijke Quiz Gemaakt?

De onmogelijke quiz is een populair flash-quizspel gemaakt door splopp-me-do. Het werd uitgebracht in 2007 en werd populair sinds de beroemde YouTubers het begonnen te spelen. Jacksepticeye was een van die YouTubers.

Hoe Doe Je Nummer 14 Op De Onmogelijke Quiz 2?

Nadat je een tijdje hebt geprobeerd om alles bij elkaar te passen, zou je de echte taak van de vraag moeten kunnen onthullen, die zegt: “Klik twee keer op het vraagnummer”. Dus om de volgende vraag te gaan, drukt u twee keer op de 14 op het vraagnummer en u bent onderweg.

Wie Heeft De Onmogelijke Quiz Uitgevonden?

Mpossible) is een Britse televisie -quizshow gemaakt door Hugh Rycroft en geproduceerd door Mighty Productions voor BBC One. Gehost door Rick Edwards, heeft de show een maximale prijs van £ 10.000 en bevat vragen waarin sommige antwoordkeuzes “onmogelijk” zijn, of niet consistent zijn met de gegeven categorie.

Wat Is Het Antwoord Op Vraag 52 Op De Onmogelijke Quiz?

Het antwoord in dit geval is “Hello Score”, omdat splopp-me-do de score begroet, dus je moet ook beleefd zijn en het begroeten door “hallo” te zeggen!

Leave a Comment

Your email address will not be published.