Die Homer Speelt In Oa?

die homer speelt in oa? – emory isaac cohen (afgevaardigde walk 13, 1990) is een amerikaanse acteur. [1] hij maakte zijn elementfilmdebuut in afterschool (2008).

Hij is het populairst voor zijn banen als aj cross in de film van derek cianfrance, the spot past the pines (2012), tony fiorello in john crowley’s film brooklyn (2015) en homer in de netflix -serie the oa (2016).

Hij ging in 2008 over van de secondary school van elisabeth irwin en kreeg een volledige subsidie ​​om zich te concentreren op het handelen aan het college of human expressions in philadelphia, pennsylvania.

[10] hij bereidde zich voor een aanzienlijke tijd voor op uarts, voordat hij zich afmaakte om zich te concentreren op het acteren in new york.

Cohen werd in de wereld gebracht in manhattan, new york, new york, [2] de enige nakomelingen van donna (nu00e9e ackerman), een hoofd van een kleuterschool, en noel cohen, een muziekleraar.

[3] hij is joods. [4] [5] [6] hij is een vierde tijdperk new yorker wiens voorlopers uit rusland emigreerden. [7] [8] cohen maakte zijn toneeldebuut als mr.

Peachum in een schoolcreatie van de threepenny -show op de robert f. Wagner jr. Scondary school for expressions and innovation, onder invloed van alma whitney en oskar sarasky.

[9].

Leave a Comment

Your email address will not be published.