Die Extreme Sporten Sponsort?

die extreme sporten sponsort? – zou het kunnen worden gezegd dat u een merk of vereniging bent die moet publiceren om diep in te gaan in, hyper aangewezen, klaar om enthousiaste supporters uit te geven?.

In schandalige games vandaag is red bull de meest opvallende ondersteuning, een ondersteuning die bijna onafscheidelijk is van het eigenlijke spel.

Red bull is een cafe├»nehoudende drank en de relatie met schandelijke games heeft het volgens jongeren een extreem “cool” beeld gegeven.

De impact van het merk op schandelijke games omvat windsurfen, afgrond springen, rotsklimmen, receptrecept en, verrassend genoeg, zijn eigen luchthustlingreeks die de wereld heeft overweldigd.

Het is duidelijk dat de relatie met sport zeker niet een andere eigenaardigheid is. Coca cola begon met sportsponsoring in 1928 door de allereerste backer van de olympische spelen van dat jaar in amsterdam te zijn.

Coca cola ging op dat moment op dat moment fifa -gelegenheden zoals de wereldbeker, en andere aantrekkende associaties zoals de mlb, de nfl, de nhl, de nba, individuele nascar -rassen en een hele reeks andere dragende gerelateerde gelegenheden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.