Die Ashton Kutchers Ouders Zijn?

die ashton kutchers -ouders zijn? – christopher ashton kutcher werd op 7 februari 1978 de wereld in cedar rapids, lowa gebracht. hij is een amerikaanse entertainer, tech financiële backer en maker.

In 2010 werd kutcher uitgeroepen tot een van de beste 100 meest overtuigende individuen van time magazine. Hij is een van ‘s werelds meest royaal gecompenseerde televisie -entertainers.

Hij is de collega-weldoener van financieringsbedrijf a-grade ventures. Hij is vanaf nu de beheerder van de leidende instantie van zichzelf gestuurd met twitter -klant met ubermedia genaamd a.

Naast die werd verzonden in walk 2011. Zijn vader, larry m. Kutcher was een tsjechische assemblagelijnarbeider bij general plants industrial facility en zijn moeder, diane finnegan, een iers-duitse werkte vroeger samen met procter & bet-organisatie.

De naam van zijn senior zus is tausha en hij heeft ook een sympathieke tweeling broer of zus genaamd michael die cerebrale verlamming ervaart.

Daarna werden zijn mensen gescheiden terwijl de kinderen nog jeugdig waren.

Wie Zijn De Ouders Van Ashton Kushner?

De ouders van Ashton Kutcher (vader en moeder), broers en zussen zijn de namen van zijn ouders zijn Diane Finnegan Kutcher (vader) en Larry M. Kutcher (moeder). Zijn vader was een medewerker van Procter & Gamble en zijn moeder was een fabriekswerkgever. Hij werd opgevoed met zijn oudere zus en broederlijke tweelingbroers.

Wonen De Ouders Van Ashton Kutcher Nog Steeds In Iowa?

Het huis van Iowa van Ashton is een huis in ranch -stijl op de woning. Kutcher’s moeder en stiefvader wonen hier sinds het enkele decennia geleden werd gebouwd.

Waar Komt De Moeder Van Ashton Kutcher Vandaan?

Kutcher werd geboren in Cedar Rapids, Iowa, uit Diane (Née Finnegan), een Procter & Gamble -medewerker, en Larry M. Kutcher, een fabrieksarbeider. Hij heeft Tsjechische, Duitse en Ierse afkomst. Kutcher is opgevoed in een “relatief conservatief” katholieke familie.

Waar Woont De Familie Van Ashton Kutcher?

Nadat ze in februari 2014 verloofd waren geraakt, beviel ze van een dochter in oktober 2014. Kunis huwde Kutcher in juli 2015. Ze beviel van een zoon in november 2016. De familie woont in een duurzame boerderij, ontworpen door het paar en architect Howard Backen, in Beverly Hills.

Hoe Werd Ashton Kutcher Miljardair?

Ashton Kutcher investeerde vroeg in Uber en Airbnb en veranderde een fonds van US $ 30 miljoen in US $ 250 miljoen – dit zijn de beste beleggingstips van de meest actieve Silicon Valley Investor van Hollywood.

Waarom Heeft Ashton Kutcher Zoveel Geld?

In 2010 was hij mede-oprichter van het venture-kapitaalbedrijf A-Grade Investments. Hij en zijn partners bij A-klasse veranderden hun fondsen van $ 30 miljoen in $ 250 miljoen over zes jaar door te investeren in technologiebedrijven zoals Skype, Spotify ($ 3 miljoen), Airbnb ($ 2,5 miljoen), Uber ($ 500.000) en Foursquare.

Wat Doet Ashton Kutcher Nu Voor De Kost?

Ashton Kutcher is een belegger. Samen met investeringspartner Guy Oseary begonnen ze met investeringen van A-graad, die onlangs geluidsondernemingen hebben geboren.

Wie Is Er Meer Waard Ashton Kutcher En Mila Kunis?

Wie is er meer waard Mila Kunis of Ashton Kutcher? Het vermogen van Ashton Kutcher is $ 280 miljoen, waar het vermogen van Mila Kunis $ 90 miljoen is.

Leave a Comment

Your email address will not be published.