Cmo Se Dice En Ing Guisquil?

cmo se dice en ing guisquil? – chayote (sechium edule) is een individu van de gourd family cucurbitaceae, lokaal tot mesoamerica. de niet -onverwachte spaanse naam is chayote, die van het nahuatl -woord komt, chayohtli.

Het wordt anders mirliton -pompoen genoemd. Chayote was een nietje in de eetregimes van de oude azteken en maya’s.

Europese kolonisten verspreiden de plant later naar de caribische eilanden en europa. Tegenwoordig wordt de plant over de hele wereld gegeten en in verschillende warme omgevingen gevuld.

Chayote wordt afgebeeld als een zachte smaak, zoals een aardappel en komkommer. Ruwe chayote wordt vaak gebruikt in platen van gemengde greens, terwijl gekookte chayote in veel gerechten kan worden gebruikt vanwege de zwakke smaak.

Chayote bevat veel l-ascorbinezuur en de bladeren worden gebruikt om nierinfectie en hypertensie te behandelen.

Wat Is De Naam Güisquil In De Verenigde Staten?

De Verenigde Staten beschrijven het als chayote squash (een soort pompoen) en volgens voedsel en wijn ons, is de textuur als een peer die niet is gerijpt.

«Coo Sciend Güisquil De Güisquil?

Güisquil. (Van Nahua Huitztli, Espina en Quilitl, Grass).

Wat Is De Naam Van De Tayota In Het Engels?

Chayote, chayote fruit n.

Hoe Zeg Je Chayote?

El Chayote is een voedzame en lage calorie -vrucht. Chayote is een voeding, caloriearme fruit.

Welke Andere Naam Ontvangt De Güisquil?

De Chayotera (sechium edule) of Guatila is een Cucurbitacea wiens fruit (chayote, luchtpaard, Chuchu, Güisquil, Hedgehog, Citron, in sommige delen van Colombia, naast verschillende andere namen), een breed gebruik heeft als een groente.

Hoe Zeg Je Güisquil In Mexico?

Chayote, Chayota, Cidra, Guatilla, Guatila, Güisquil, Padent of Poor, paus van de lucht, paus van de Moor, Typra Papas, Pataste, Tayota, Xuxú en Chuchú. De naam Chayote in Nahuatl (Chayotli) betekent Espinosa Pumpkin.

Wat Is Chayote En Waar Is Het Voor?

Het helpt om de spijsvertering te reguleren en constipatie te bestrijden. Het bevordert mensen met overtollig gewicht en helpt de bloedsuikerspiegel te beheersen, vanwege hun vezelgehalte. Het is een energiebron voor het lichaam en werkt veel beter dan enig energiek drankje.

Hoe Wordt Güisquil Van Groenten Geschreven?

Hoe zeg je Güisquil? Het woord Guisquil is geschreven met dieresis.

Wat Betekent Het Woord Güisquil?

squash; Chayón; Guatila; Güisayote, Pataste; Tayota; Tayón II.

Coo Secret Sciblo De Stavlo?

Het stabiele woord komt uit het Latijnse stabulum (plaats waar men stopt en overblijft, onderdak, blokkeren of onderdak voor dieren).

Hoe Wordt Het Geschreven Of Verwaarloosd?

luiheid. 1. f. Nalatigheid, gebrek aan zorg.

Welke Andere Naam Ontvangt De Chayote?

De plant wordt genoemd door Chayotera (‘Sechium Edule’). Het is een curcubitacea, dezelfde familie als courgette of pompoenen. De vrucht staat bekend als chayote, sayote en zelfs als ‘paus van de lucht’. In Catalonië zijn er mensen die hem een ​​aardappel uit China noemen en op andere plaatsen in Spanje staat hij bekend als ‘Pope del Moro’.

Hoe Zeg Je Chayote?

Chayote, chayote fruit n. Groentepeer n.

Leave a Comment

Your email address will not be published.