Cmo Sacar La U Con Tilde En El Teclado?

cmo sacar la u con tilde en el teclado? – in word kunt u hoogtepunten (of diakritische afdrukken) gebruiken in een archief, zoals een intensiverende interpunctie, cedilla, circumflex, diaerese of umlaut, graf benadrukken of tilde.

Voor console alternatieve manieren waarop u al die tijd ten minste twee toetsen drukt, worden de toetsen om te drukken geïsoleerd door een of meer teken (+) in de tabellen.

Houd bijvoorbeeld de alt -toets ingedrukt en type 0169 ingedrukt om a copyright image u00a9 te typen.

Voor console eenvoudige routes waarin u op één kritiek drukt, gevolgd door een andere toets, worden de sleutels om te drukken geïsoleerd door een komma (,).

Voor u00e8 zou u bijvoorbeeld op ctrl + ‘, levering en daarna type e drukken. Om een ​​kleine letters te typen door een sleutelmengsel te gebruiken die de shift -toets opneemt, houdt u de ctrl+shift+symbool -toetsen tegelijkertijd ingedrukt en liet ze daarna af voordat u de letter typt.

Om bijvoorbeeld een u00f4 te typen, houdt u ctrl, verschuiving en ^, levering en type o. Voor console -alternatieve manieren waarop u tegelijkertijd ten minste twee toetsen drukt, worden de toetsen om te drukken geïsoleerd door een of meer teken (+) in woordhulp.

Voor console eenvoudige routes waarin u op één vitaal drukt, gevolgd door een andere toets, worden de sleutels om te drukken geïsoleerd door een komma (,).

Leave a Comment

Your email address will not be published.